Minecraft zombi salgını modu nasıl yapılır?

Hocam konuya 1 yıldır bir şey yazılmamış ama bir ümit görürsünüz belki diye zombiler için hangi modu kuracağız yani oyundaki normal halleri ile olmaz çok basit olur adalın bir ara oynadığı gibi zombiler hızlı koşuyor blok koyup kırıyor filan zombiler için hangi modu kuracağız.

Hocam onu bilmiyorum bu işlerle uğraşmayalı çok oldu.

Dosyayı günceller misiniz? Silinmiş.
Dosya maalesef bende de yok ancak Minecraft 1.12.2 zombi salgını modu nasıl yapılır? bu moda bakabilirsiniz onu güncelledim.

Ayrıca daha kaliteli mod paketleri arıyorsanız CurseForge'dan bulabilirsiniz ben tek tek elimle seçerek ve bularak bu modları hazırlıyorum eh anlaşılacağı üzere bayağı uzun sürüyor yapması.

Hocam bir şey diyeceğim https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/zombie-apocalypse-slow-zombies-by-forge-labs bu mod bende çalışmıyor yani modda diyoki zombiler güneş ışığından etkilenmez diyor ben denemek için zombi koyuyorum yanıyor güneşte neden böyledir bir türlü çözemedim mods klasörüde resimdeki gibi. Bir de bu zombi modu bende ZIP olarak indi ilk başta bende birlikte açtan Java'yı seçtim o şekilde yaptım kanlı ay moduda var ama çalışıyor mu bilmiyorum uğraşmayı bırakmışsın ama yardımcı olursan çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• mods 25.06.2024 10_46_30.png
    43,8 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…