Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #1 Minecraft zombiler siliniyor. Pigman koyuyorum denemek için koyuyuyorum 200-300 block sonra tekrar döndüğümde ise. Yok olmuş olmuyorlar çözümü nedir? Zorluk: Zor. Hangi modu kullanmam gerekli?
Minecraft zombiler siliniyor. Pigman koyuyorum denemek için koyuyuyorum 200-300 block sonra tekrar döndüğümde ise. Yok olmuş olmuyorlar çözümü nedir? Zorluk: Zor. Hangi modu kullanmam gerekli?
Çözüm Wlixe 7 Mayıs 2024 Dragonsaw dedi: kayboldular hocam. Genişletmek için tıkla... Yumurtadan isim almış halde çıkmamışlardır muhtemelen. Teker teker isim vermeyi deneyin.
Dragonsaw dedi: kayboldular hocam. Genişletmek için tıkla... Yumurtadan isim almış halde çıkmamışlardır muhtemelen. Teker teker isim vermeyi deneyin.
KS KS Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #11 Wlixe dedi: Pigmanler yumurtadan isim almış halde çıkıyorlarsa kaybolmazlar. Genişletmek için tıkla... kayboldular hocam. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Pigmanler yumurtadan isim almış halde çıkıyorlarsa kaybolmazlar. Genişletmek için tıkla... kayboldular hocam.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.450 Çözümler 131 7 Mayıs 2024 #12 Dragonsaw dedi: kayboldular hocam. Genişletmek için tıkla... Yumurtadan isim almış halde çıkmamışlardır muhtemelen. Teker teker isim vermeyi deneyin. Son düzenleme: 7 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Dragonsaw dedi: kayboldular hocam. Genişletmek için tıkla... Yumurtadan isim almış halde çıkmamışlardır muhtemelen. Teker teker isim vermeyi deneyin.
KS KS Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #13 Wlixe dedi: Yumurtadan isim almış halde çıkmamışlardır muhtemelen. Teker teker isim vermeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... teker teker isim koyunca oluyor teşekkürler. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Yumurtadan isim almış halde çıkmamışlardır muhtemelen. Teker teker isim vermeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... teker teker isim koyunca oluyor teşekkürler.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.450 Çözümler 131 7 Mayıs 2024 #14 Dragonsaw dedi: teker teker isim koyunca oluyor teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi