Minecraft zümrüt farmı nasıl yapılır?

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Minecraft dünyamda "hilesiz" bir şekilde zümrüt farmı yapmak istiyorum ama internettekilerin çoğuda glitch çoğaltma gibi yöntemlerle yapıyor. Hilesiz bir şekilde nasıl zümrüt kasabilirimek olarak. Evde 12 tane köylü var.

Hocam okçu masası ile bir köylüyü okçu yap sana çubuk karşılığında zümrüt verecektir olmazsa okçu masasını kır tekrar yap çubuk verene kadar. Eğer istersen zombiye ısırtıp zayıflatıcı iksirle altın elma verip tekrar insana çevirirsen çok daha düşük miktarda çubuğa zümrüt verecektir. İyi oyunlar.

Peki köylünün dönüşme değil de ölme ihtimali var mı zombiyle.

1 çubuğa bir zümrüt olayı kalkmasaydı onu yapmanı önerirdim ama artık yapılmıyor maalesef köylü zombiyi normale çevirince 1 kere indirim yapıyor. O da öyle pek bir şeye yaramıyor 32 çubuk değil de 25-26 çubuk ister uğraşmaya değmez. En mantıklısı farm mantığı değil ama 32 çubuğa 1 zümrüt almak olacaktır direktm 32 çubuk zaten 4 odun demek 64 odunda 16 zümrüt eder. 1 köylünün sınırı genellikle 16 zümrüt oluyor.

Peki köylünün dönüşme değil de ölme ihtimali var mı zombiyle.

Kolay modda ölüyordu sanırım zorluk normal ve üstü olmalıydı.

hardcoreda oynuyorum

Hardcoreda oynuyorum.

Ölmezler. 2-3 vuruşta dönüşüyor. Zaten YouTube üzerinden bakabilirsiniz onun pistonlu sistemlerini yapan var. Ama dediğim gibi bazı yeni sürümlerde artık köylü zombiyi köylü yapınca 1 kere indirim yapıyor. Eskiden sürekli köylü zombiyi köylü yap tekrar zombi yap mantığı ile 1 çubuğa 1 zümrüt yapılıyordu. Hangi sürümden itibaren bu olay düzeltildi emin değilim.

Hocam o zaman en mantıklısı baskın farmı gibi. Hem totem hem zümrüt. Teşekkür ederim yine de

Raid farm. Bu ama çok ekstrem. Köylülerler takas et. İron farmı yap. Demiri takas et.

Baskın farmı da eskisi gibi değil ama yine az buçuk bir şeyler yapılıyor. Lanet olayı iksir şişesine döndükten sonra yarı otomatik gibi bir şey oldu.

Evet ya kötü kehanet şişesinin farmini yapmak lazım bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…