Minecraft'a %150 zam!

Ne gülüyorsunuz kardeşim, korsanların birçoğunda virüs oluyor.
Bir defa, crack yapan adam, "lan şu garibanların yüzü gülsün" diye mi saatlerce uğraşıyor?
Dünyada ne kadar harika insanlar varmış meğer!
Minecraft'in ünlü crackli bir sürümü vardı, leş gibi virüs kaynıyordu.
Aklı olan crackli oyunlardan uzak durur.

Aynen ya. Sen yüklemeyi bilmiyorsan biz ne yapalım? Beceremiyorsan crcakden uzak dur.

Ne gülüyorsunuz kardeşim, korsanların birçoğunda virüs oluyor.
Bir defa, crack yapan adam, "lan şu garibanların yüzü gülsün" diye mi saatlerce uğraşıyor?
Dünyada ne kadar harika insanlar varmış meğer!
Minecraft'in ünlü crackli bir sürümü vardı, leş gibi virüs kaynıyordu.
Aklı olan crackli oyunlardan uzak durur.

Hocam enayiler olmasa korsan dagıtanlar ekmek yiyemez bırak indirsinler sonuçta karşılıgını onlar alıyor :D

Aynen ya. Sen yüklemeyi bilmiyorsan biz ne yapalım? Beceremiyorsan crcakden uzak dur.
Kardeşim, ben dostça söyledim. Kötü bir amaçla yazmışım gibi mi duruyor?
Crack yapmayı bilip bilmemek ayrı mesele, crackli oyunlarla virüs gelmesi tamamen ayrı bir mesele.
İkisinin ne ilgisi var?
Geçen gün birisi carckli oyun yüzünden bilgisayarına trojan virüsü girdiğini ve tüm hesaplarının çalındığını yazmıştı. EA hesabını nasıl geri alacağını soruyordu.
İnsanları yanıltıp büyük belalara sokmayın.
Crackli oyunların çoğu ile virüs türünden yazılımlar gelme ihtimali yüksektir.
Hele ki benim gibi bilgisayarından banka işlemleri yapanlar asla crackli oyun indirmesinler.

Crack yapmayı bilip bilmemek ayrı mesele, crackli oyunlarla virüs gelmesi tamamen ayrı bir mesele.
İkisinin ne ilgisi var?
Geçen gün birisi carckli oyun yüzünden bilgisayarına trojan virüsü girdiğini ve tüm hesaplarının çalındığını yazmıştı. EA hesabını nasıl geri alacağını soruyordu.
Hele ki benim gibi bilgisayarından banka işlemleri yapanlar asla crackli oyun indirmesinler.

Hocam milletin parası yetmiyor alamıyor korsan indirip forumda aglıyorlar hak yiyen hack yer kısacası bence adil durum korsanın iyisi falan yok kendilerini bir kere kandırmışlar ne anlatsan anlamayacaklar.

Hocam milletin parası yetmiyor alamıyor korsan indirip forumda aglıyorlar hak yiyen hack yer kısacası bence adil durum korsanın iyisi falan yok kendilerini bir kere kandırmışlar ne anlatsan anlamayacaklar.
Parası olmayıp carckli oyun oynayanı anlarım. Kızmam da.
Zaten şöyle bir durum var: Paranız olmadığı için bir oyunu alamayacaksanız ve korsan oynarsanız bunun firmaya bir zararı olmaz. Çünkü zaten alamayacaksınız ve firmaya para ödeyemeyeceksiniz.
Bu yüzden parası olmayanlar korsan oynasınlar bence, ne olacak ki?
Ama, bundan dolayı zarar görmemeye dikkat etsinler. Bilgisayarlarına sıkça format atabileceklerse oynasınlar. Kayıpları olacaksa yapmasınlar.

Parası olmayıp carckli oyun oynayanı anlarım. Kızmam da.
Zaten şöyle bir durum var: Paranız olmadığı için bir oyunu alamayacaksanız ve korsan oynarsanız bunun firmaya bir zararı olmaz. Çünkü zaten alamayacaksınız ve firmaya para ödeyemeyeceksiniz.
Bu yüzden parası olmayanlar korsan oynasınlar bence, ne olacak ki?
Ama, bundan dolayı zarar görmemeye dikkat etsinler. Bilgisayarlarına sıkça format atabileceklerse oynasınlar. Kayıpları olacaksa yapmasınlar.

Umarım güvenilir yerden kurarlar ben en güvenilir yerlerden kurdum miner bulaşmıştı haberim olmadı 2 yıl boyunca ama şükrettigim şey hesaplarımın çalınmaması.

İkisinin ne ilgisi var?

Sanırım ben yanlış anladım kusura bakmayın. Sanki tüm crackliler korsan gibi bir şey anladım yorumunuzdan😀

Sanırım ben yanlış anladım kusura bakmayın. Sanki tüm crackliler korsan gibi bir şey anladım yorumunuzdan😀
Rica ederim. Önemli değil. Ben, yeterli parası olmayıp da oyun oynamak isteyenlerin crackli oyun oynamalarına da karşı değilim, sadece zarar göreceğiniz şeyler yapmamaya dikkat edin dedim, o kadar. İyi ve mutlu günler dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı