Minecraft'a %150 zam!

Minecraft mı 800 TL olmalı? Komşu çocuğunun açıp yarım saat oynayacağı bir oyun sadece. Fazla abartıyorsunuz MC'yi. Fiyatlar artıyor diye su oyunu 800 TL değerinde görmeyin.

30 doların ederi 800 TL yerel fiyatlandırma ile 500 TL ben MC'yi o paralarda görmüyorum hesap yapıyorum sadece.

Ben Game Pass sevmiyorum tek zevkimde oyunlar ama katılıyorum Game Pass kullanmayı seviyorsan o para cebinde kalır daha iyi.

Elbet kimse o kadar paraya bir aylık oyun serüveni istemez sınırsız olsun ister ama insanlarında sorumlulukları var okuyan adam 500 lira vermek istemez bence Minecraft günümüzde oyunu iyice 5-12 yaş arası oyuncu kitlesine hitap edecek bir biçimde geliştiriyor böyle bir oyuna böyle bir para fazla bence.

2 gün önce bu oyun ucuz kalmış kesin zamlanır diyerek 200tlye satın almıştım.

İçindeki sunucular uzun yıllar daha devam edecek.

500 yerine 300 daha verip BG3 almak varken kimse MC almaz o paralara haklısınız.

200TL bence tam bu oyuna göre bir fiyattı.

Minecraft Steam'e gelseydi şimdi indirimde 10-20TL'ye inmişti bizde lattemizi içiyor olurduk.

Microsoft Store'a ilk geldiğinde Bedrock + Java 85TL'ye almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…