Minecraft'a 2 kat zam geldi!

Modlar olmadan çok boş bir oyun bu arada.

Herkes 'beğenmedim' atıyor ama ben Minecraft'ı sadece survival için oynamıyorum. Creative modda pixel tasarımlar yapmak, yapılar inşa etmek ve redstone circuit kurmak için kullanıyorum.

Eğer sadece survival oynuyorsanız, o zaman almayın. Bu içerikleri sunduğu için kendi adıma fiyatının değdiğini düşünüyorum.

Ben oyunun ikonik olduğunu biliyorum zaten. Notch zamanlarında gayette iyidi. Microsoft bu oyunu satın aldıktan sonra mahvetti işte. 1 ayda getirecekleri güncellemeyi 1 yılda getirip bunu da gururlu gururlu anlatıyorlar. Forumdakilerin %95'in den bu oyuna daha erken başladım ve çoğundan da daha çok tecrubeye sahibimdir. Şu oyunun premium alınmasının tek sebebi hypixel, cubecraft gibi sunuculardır. Yoksa kimse verilen emekten ya da güncellemelerden dolayı almıyor.

Sanırsam oyun şu anda 30 dolar civarında olması lazım. Hem TL hem de Dolar olarak fiyatını gram bir şekilde hak etmiyor kısacası. Bu 30 dolar fiyatı hypixel Microsoft'tan daha çok hak ediyor.

Ah ah o sunucularda bitti be kral bende giriyorum ara sıra iki saat oyun başlasın diye bekliyorum anca Bedwars girersem. Eskiden oynadığın oyunların sunucularını boş görmek üzüyor

Ahah beğenmeyenler olmuş. Siz gidin 2 haftada gelecek güncellemeyi 10 yıl sonra getiren minecraft'ınıza 1000tl verin. Survival açısından en leş oyun. Modlar ya da Sunucular tamamen kurtarıyor oyunu.
Zorunuza mı gitti hocam seninki fikir de insanlarınki ne? Adam istediği gibi beğenmedim atar en doğal hakkı. Dünyanın en çok satan oyunlarından Minecraft kalkıp o kadar satışa mı inansınlar sana mı inansınlar? Eleştiri olsa neyse de dümdüz hakikatmiş gibi yazmışsın. İnsanların 1000 TL ile 3 4 kez yemek yemek yerine alıp saatlerce oynayacağı bir oyunu alması kadar doğal birşey yok. Çocukca bir yorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250607_123827_Minecraft~2.jpg
    149,8 KB · Görüntüleme: 40
Nisan ayında çektiğim fotoğraf:
Eki Görüntüle 2504951

Güncel hali:
Eki Görüntüle 2504954
8.000 minecoin'i 2.000 tl'ye yakın alıyoruz, zaten marketteki en ucuz şey dış görünüşler oluyor onlarında en ucuzu 300 minecoin oluyor eğer map filan almaya kalkarsak benim gördüğüm en ucuz güzel mapler 800 minecoin civarı, kısacası 2.000 tl'ye 8.000 değil 80.000 minecoin filan olmalı 8.000 hiçbir şeye yetmiyor 10 tane filan map alabiliyoruz o kadar.

Son düzenleme:

Doğru diyorsun hocam. Market Pass de ki içerikler hoşuma gidiyor sırf onu kullanmak her ay realms plus alıyorum.

Beyler bı kaç aya düşecek gibi bende düşünce alacağım ancak bu yazıları okuduktan sonra Minecraft tan nefret ettim.Ve siz nereden indiriyorsunuz acaba bu premiumsuz versyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…