S Saseu Femtopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #1 Minecraft'a girince butonlar çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
Gtafanı532 Picopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #2 Korsan mı?
Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 3 Eylül 2021 #3 Gtafanı532 dedi: Korsan mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen.
S Saseu Femtopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #4 Değil Gtafanı532 dedi: Korsan mı? Genişletmek için tıkla...
Recep pekmeztaş Picopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Xen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Headcrab 3 Eylül 2021 #5 Saseu dedi: Değil Genişletmek için tıkla... Başkasının bölümümü.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #6 Butonlar derken oyun içi butonları mı kast ediyorsunuz?
S Saseu Femtopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #7 Rexie dedi: Butonlar derken oyun içi butonları mı kast ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tek oyunculu seçenekler onlar işte Recep pekmeztaş dedi: Başkasının bölümümü. Genişletmek için tıkla... nasıl yani
Rexie dedi: Butonlar derken oyun içi butonları mı kast ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tek oyunculu seçenekler onlar işte Recep pekmeztaş dedi: Başkasının bölümümü. Genişletmek için tıkla... nasıl yani
Recep pekmeztaş Picopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Xen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Headcrab 3 Eylül 2021 #8 Saseu dedi: Tek oyunculu seçenekler onlar işte nasıl yani Genişletmek için tıkla... Mobil mi?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #9 Saseu dedi: Tek oyunculu seçenekler onlar işte Nasıl yani Genişletmek için tıkla... Hocam açıklar mısınız? Sorunu tahmin ederek bir şeyler yazmak çok zor oluyor da.
Saseu dedi: Tek oyunculu seçenekler onlar işte Nasıl yani Genişletmek için tıkla... Hocam açıklar mısınız? Sorunu tahmin ederek bir şeyler yazmak çok zor oluyor da.
S Saseu Femtopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #10 Recep pekmeztaş dedi: Mobil mi? Genişletmek için tıkla... hayır Rexie dedi: Hocam açıklar mısınız? Sorunu tahmin ederek bir şeyler yazmak çok zor oluyor da. Genişletmek için tıkla... Oyunu açıyorum launcherdan sonra çok oyunculuya tıklamaya çalışıyorum olmuyor tam ekran yaptığımda ise oyun ekranı küçülüyor diğer taraflar kırmızı oluyor
Recep pekmeztaş dedi: Mobil mi? Genişletmek için tıkla... hayır Rexie dedi: Hocam açıklar mısınız? Sorunu tahmin ederek bir şeyler yazmak çok zor oluyor da. Genişletmek için tıkla... Oyunu açıyorum launcherdan sonra çok oyunculuya tıklamaya çalışıyorum olmuyor tam ekran yaptığımda ise oyun ekranı küçülüyor diğer taraflar kırmızı oluyor