Minecraft'ta ben 100 150 FPS arası alıyorum ama oyuna 7 GB RAM vermeme rağmen sadece 1.7 kullanıyor. Bunu nasıl çoğaltabilirim?
Minecraft'ta ben 100 150 FPS arası alıyorum ama oyuna 7 GB RAM vermeme rağmen sadece 1.7 kullanıyor. Bunu nasıl çoğaltabilirim?
Hocam 150, 200 tane mod kurarsa 8, 10 GB'lara kadar çıkıyor RAM kullanımı. Öyle bir oyun diyip geçmeyin o da bir oyun sonuçta.Hocam MC gibi bir oyun nasıl GB RAM kullansın?
Hocam 150, 200 tane mod kurarsa 8, 10 GB'lara kadar çıkıyor RAM kullanımı. Öyle bir oyun deyip geçmeyin o da bir oyun sonuçta.![]()
Hocam oyun ihtiyacı olduğu kadarını kullanır. İstersen 64 GB RAM ver, istersen 128 GB ver farketmiyor ihtiyacı olduğu kadarını kullanıyor.Minecraft'ta ben 100 150 FPS arası alıyorum ama oyuna 7 GB RAM vermeme rağmen sadece 1.7 kullanıyor. Bunu nasıl çoğaltabilirim?
minecraftta shader kullanıyorsan,chunkları yükselttiysen ramleri arttırabilirsin,ve minecraft işlemci veya ekran kartını pek kullanmaz,ram e odaklıdır.Örneğin forza görsel ağırlıklı olduğu için ekran kartı odaklıdır.Bu yüzden ramini arttırarak fps ini ciddi derece de arttırabilirsinHocam MC gibi bir oyun nasıl GB RAM kullansın?
CS:GO bile 1080p Low ayarda 2,5 GB RAM harcıyor bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.