Minecraft'a ne kadar RAM verilmeli?

Mustafa0604

Centipat
Yer
Ankara Keçiören
Daha fazla  
Meslek
Okuyor
Anakart
ASUS P5KPLSE
İşlemci
E5200
Merhabalar bilgisayarımda Minecraft oynarken bazen drop yiyorum oyunu tam ekranda oynuyorum Java kullanıyorum ve TLauncher'den ayarlara baktığımda 3000 MB RAM aldığını görüyorum sistemimde 4 GB 800 MHz RAM bulunmakta. Oyuna 4000 MB RAM verirsem ne olur FPS artışı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 4 GB Ram ile 2 GB ram veriyordum, 200 FPS alıyordum. FPS düşebilir bile. Arkadaki uygulamaları açamassın. 2 GB bile yeterli.

Vermen yararına olacaktır

Vanilla MC için 1.5 - 2 GB yeterlidir, modlu sürümler en az 3 - 6 GB arası RAM istiyor ayrıca vereceğiniz RAM miktarı MC'nin sürümüne göre değişiklik gösterecektir yüksek MC sürümleri daha çok RAM ister, ayrıca MC de drop sadece RAM'den gelmez Java sürümünden de gelir şu an 16.01 en iyisi Java 8 bayağı kötü MC için.

4 gb ram'iniz var 2 gb mecbur windows için ayrılmak zorunda ve ne kadar fazla ram verirseniz verin minecraft sadece ihtiyacı olan kadarını kullanacaktır

Hangi işletim sistemi var?
Windows 8.1 mi 10 mu?

Hangi işletim sistemi var?
Windows 8.1 mi 10 mu?
Windows 10
Bu arada oyunda 60 fps alıyorum ekran kartım nıvada Geforce 9400 GT 1 GB

Windows 10 içinde RAM lazım. 2 GB verin oyuna. Ayrıca 1.14 üstü sürüm kullanıyorsanız sodium kullanın. Veya OptiFine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…