Y yasin37888 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi valkyrien skies modunu kurunca oyuna giriyorum dünyamı oluşturuyorum ve o moddan eşya alacağım ama aldığımda direkt oyundan atıp hata veriyor. Çözümü yok mu? Bütün sürümleri dendim Forge sürümünü düşürdüm yine de olmuyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-13 164733.png 23,3 KB · Görüntüleme: 35
Başlıkta gördüğünüz gibi valkyrien skies modunu kurunca oyuna giriyorum dünyamı oluşturuyorum ve o moddan eşya alacağım ama aldığımda direkt oyundan atıp hata veriyor. Çözümü yok mu? Bütün sürümleri dendim Forge sürümünü düşürdüm yine de olmuyor.
AjanP Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 136 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #2 Hangi sürümde oynuyorsunuz? Ayrıca bu mod Kotlin for Forge modunu indirmenizi de gerektirir. Artı 0 Eksi
KS KS Y yasin37888 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #3 AjanP dedi: Hangi sürümde oynuyorsunuz? Ayrıca bu mod Kotlin for Forge modunu indirmenizi de gerektirir. Genişletmek için tıkla... yükledim onuda AjanP dedi: Hangi sürümde oynuyorsunuz? Ayrıca bu mod Kotlin for Forge modunu indirmenizi de gerektirir. Genişletmek için tıkla... 1.18.2 de denedim 1.20.1 de de denedim Artı 0 Eksi
AjanP dedi: Hangi sürümde oynuyorsunuz? Ayrıca bu mod Kotlin for Forge modunu indirmenizi de gerektirir. Genişletmek için tıkla... yükledim onuda AjanP dedi: Hangi sürümde oynuyorsunuz? Ayrıca bu mod Kotlin for Forge modunu indirmenizi de gerektirir. Genişletmek için tıkla... 1.18.2 de denedim 1.20.1 de de denedim