P patuemajela Femtopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2023 #1 Minecraft almak istiyorum ama yılbaşından sonrasına sarkabilir. Sizce yılbaşından sonra zam gelir mi? Şimdi mi almalıyım?
Minecraft almak istiyorum ama yılbaşından sonrasına sarkabilir. Sizce yılbaşından sonra zam gelir mi? Şimdi mi almalıyım?
5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 16 Aralık 2023 #2 patuemajela dedi: Minecraft almak istiyorum ama yılbaşından sonrasına sarkabilir. Sizce yılbaşından sonra zam gelir mi? Şimdi mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Olabilir, bence al.
patuemajela dedi: Minecraft almak istiyorum ama yılbaşından sonrasına sarkabilir. Sizce yılbaşından sonra zam gelir mi? Şimdi mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Olabilir, bence al.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 16 Aralık 2023 #3 patuemajela dedi: Minecraft almak istiyorum ama yılbaşından sonrasına sarkabilir. Sizce yılbaşından sonra zam gelir mi? Şimdi mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Gelebilir. Her gün zam yiyen bir ülkedeyiz o yüzden neden olmasın?
patuemajela dedi: Minecraft almak istiyorum ama yılbaşından sonrasına sarkabilir. Sizce yılbaşından sonra zam gelir mi? Şimdi mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Gelebilir. Her gün zam yiyen bir ülkedeyiz o yüzden neden olmasın?
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #4 Hocam böyle şeyleri hem bilemez hem de öngöremeyiz ben gelmez derim zam gelir gelir derim gelmez falan böyle konu mu açılır?
Hocam böyle şeyleri hem bilemez hem de öngöremeyiz ben gelmez derim zam gelir gelir derim gelmez falan böyle konu mu açılır?
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2023 #5 patuemajela dedi: Minecraft almak istiyorum ama yılbaşından sonrasına sarkabilir. Sizce yılbaşından sonra zam gelir mi? Şimdi mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Zam gelmese bile TL değer kaybetmeye devam edebilir. Şu anda imkan varsa almak en mantıklısı.
patuemajela dedi: Minecraft almak istiyorum ama yılbaşından sonrasına sarkabilir. Sizce yılbaşından sonra zam gelir mi? Şimdi mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Zam gelmese bile TL değer kaybetmeye devam edebilir. Şu anda imkan varsa almak en mantıklısı.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 16 Aralık 2023 #6 Canak anten dedi: Hocam böyle şeyleri hem bilemez hem de öngöremeyiz ben gelmez derim zam gelir gelir derim gelmez falan böyle konu mu açılır? Genişletmek için tıkla... Arkadaş fikir almak istemiş hocam.
Canak anten dedi: Hocam böyle şeyleri hem bilemez hem de öngöremeyiz ben gelmez derim zam gelir gelir derim gelmez falan böyle konu mu açılır? Genişletmek için tıkla... Arkadaş fikir almak istemiş hocam.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 16 Aralık 2023 #7 Belli olmaz ama zam gelebilir.
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #8 Koneko Toujou dedi: Zam gelmese bile TL değer kaybetmeye devam edebilir. Şu anda imkan varsa almak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Zam gelmeden TL kaybeder ise sonradan almaktır asıl mantıklı olan.
Koneko Toujou dedi: Zam gelmese bile TL değer kaybetmeye devam edebilir. Şu anda imkan varsa almak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Zam gelmeden TL kaybeder ise sonradan almaktır asıl mantıklı olan.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 16 Aralık 2023 #9 Microsoft Store'da 500TL. Daha ucuza bulman imkansiz. Bende aldim artar diye düşünüp.
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #10 AliEgemen dedi: Microsoft Store'da 500TL. Daha ucuza bulman imkansiz. Bende aldim artar diye düşünüp. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan eleman başlıkta veya ekte PC için demiş mi? Belkide mobilde konuyu açan şahıs. Ne hemen Microsoft Store imkansız falan.
AliEgemen dedi: Microsoft Store'da 500TL. Daha ucuza bulman imkansiz. Bende aldim artar diye düşünüp. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan eleman başlıkta veya ekte PC için demiş mi? Belkide mobilde konuyu açan şahıs. Ne hemen Microsoft Store imkansız falan.