Minecraft'da arkadaş olmadan neler çekilebilir?

Hocam sunucuda mı oynayayım yoksa tek kişilik mi?

Hocam 1.12.2 PC kaldırmıyor. 1.8 kaldırır en fazla.

Hocam 1.8'e fazla mod yok ama 2 tane Türk sunucu var kendi Launcher'ları var onlar 1.8 onlardan oynayın modlar var orada da isimlerini biliyorum fakat vermek doğru olur mu bilmem büyük ihtimal duymuşsunuzdur.

Hocam 1.8'e fazla mod yok ama 2 tane Türk sunucu var kendi Launcher'ları var onlar 1.8 onlardan oynayın modlar var orada da isimlerini biliyorum fakat vermek doğru olur mu bilmem büyük ihtimal duymuşsunuzdur.
Yabancı sunucu mu türk mü?

Hocam başkasının sunucusuna nasıl mod kurulabilir? O sunucu bana ait değil. Aklım almıyor.
Kendi launcherları oldukları için kendi sunucularına mod kurmuşlar türkiyenin en çok oynanan sunucusu oldukları için izlenir ve kısacası kendi minecraftlarını kurmuşlar fakat minecraft 1.8 i kopyalamışlar kısacası.

Hocam size nasıl ulaşabilirim? Steam kullanıcı adımı vereyim mi?

Hocam uyarı yersemde yiyeyim dedim ve göndermeye çalıştım sunucuların ismi yasakmış Discord vermekte yasak tam bilmiyorum ama sunucu önerileri yazın çıkar belki.
Hocam bazı kişiler hevesimi kırıyor. Zibilyon tane oyun kanalı var diyor. Pes etmem gerekir mi?

Hocam bazı kişiler hevesimi kırıyor. Zibilyon tane oyun kanalı var diyor. Pes etmem gerekir mi?
Hayır buna 3-4 yıl emeğinizi verirseniz karşılığınızı alırsınız. İnsanlara karşı samimiyetli bir ortam kurun pes etmeyin. Biliyorum biraz klişe oldu ama öyle.

Hayır buna 3-4 yıl emeğinizi verirseniz karşılığınızı alırsınız. İnsanlara karşı samimiyetli bir ortam kurun pes etmeyin. Biliyorum biraz klişe oldu ama öyle.
Webcamım bozuldu üzerine fanta döktüm. Yeni webcam almam gerek. Alayım mı hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…