SinKind Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Bir PvP Client'i yapacağım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum yardım edecek var mı?
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Ağustos 2024 #2 SinKind dedi: Bir PvP Client'i yapacağım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum yardım edecek var mı? Genişletmek için tıkla... Farklı Client'lerin kaynak kodlarını incele GitHub'ta. O kaynak kodlarını temel alarak değiştirebilirsin. Dikkat et virüs yeme
SinKind dedi: Bir PvP Client'i yapacağım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum yardım edecek var mı? Genişletmek için tıkla... Farklı Client'lerin kaynak kodlarını incele GitHub'ta. O kaynak kodlarını temel alarak değiştirebilirsin. Dikkat et virüs yeme
SinKind Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #3 kerem73 dedi: Farklı Client'lerin kaynak kodlarını incele GitHub'ta. O kaynak kodlarını temel alarak değiştirebilirsin. Dikkat et virüs yeme Genişletmek için tıkla... MCP ile düşündüm sence nasıl olur?
kerem73 dedi: Farklı Client'lerin kaynak kodlarını incele GitHub'ta. O kaynak kodlarını temel alarak değiştirebilirsin. Dikkat et virüs yeme Genişletmek için tıkla... MCP ile düşündüm sence nasıl olur?
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Ağustos 2024 #4 SinKind dedi: Mcp ile düşündüm sence nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Bence iyi olur hocam kolay gelsin şimdiden.
SinKind dedi: Mcp ile düşündüm sence nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Bence iyi olur hocam kolay gelsin şimdiden.