AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar ben nasıl iPad'de magic keyboard ile Minecraft oynayabilirim bana yardım edecek misiniz?
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.176 Çözümler 2 27 Haziran 2022 #2 AxiBorea dedi: Arkadaşlar ben nasıl IPad'de magic keyboard ile Minecraft oynayabilirim bana yardım edecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Keyboard'ı bağladığında oynanmıyor mu Minecraft? Artı 0 Eksi
AxiBorea dedi: Arkadaşlar ben nasıl IPad'de magic keyboard ile Minecraft oynayabilirim bana yardım edecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Keyboard'ı bağladığında oynanmıyor mu Minecraft?
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #3 Bağladıktan sonra ayarlardan kontoroller deyin kontorollerden klavye ve fare deyin ve 1-2 şeyle oynayınca oluyor. Artı 0 Eksi
Bağladıktan sonra ayarlardan kontoroller deyin kontorollerden klavye ve fare deyin ve 1-2 şeyle oynayınca oluyor.
KS KS AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #4 Bilemiyorum. Sadece trackpad'de kafamı oynatabiliyorum ve tık yapıyorum ama uzun sürüyor. Artı 0 Eksi