narkzoa Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:31 #1 Merhaba Minecraft litematic şema modunda nesnelerin yönünü değiştiremiyorum, nasıl değiştireceğimi de bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba Minecraft litematic şema modunda nesnelerin yönünü değiştiremiyorum, nasıl değiştireceğimi de bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 648 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 13:50 #2 narkzoa dedi: Merhaba Minecraft litematic şema modunda nesnelerin yönünü değiştiremiyorum, nasıl değiştireceğimi de bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... R tuşu veya ok işaretli tuşlar olmalı(klavyenin sağ kısmında bulunan) Artı 0 Eksi
narkzoa dedi: Merhaba Minecraft litematic şema modunda nesnelerin yönünü değiştiremiyorum, nasıl değiştireceğimi de bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... R tuşu veya ok işaretli tuşlar olmalı(klavyenin sağ kısmında bulunan)