Minecraft'da nasıl skin yapacağım?

Charaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Utanarak söylüyorum ama MC'yi TLauncher adında bir uygulama ile bedava indirdim ama nasıl skin yapacağım bilmiyorum, yardım edebilir misiniz?

Benim bildiğim orijinal Minecraft dışında diğerlerinde skin yapılmıyor yani orjinal almanız gerek

Son düzenleme:
Maalesef burada korsana destek/yardım yok.

Zaten sadece Minecraft'ı korsan indirdim. Çünkü Microsoft oyunla hiç ilgilenmediği halde oyun çok pahalı. Tabii son zamanlarda ilgilenmeye başladılar Hytale oyunu duyurulunca.

Zaten sadece Minecraft'ı korsan indirdim. Çünkü Microsoft oyunla hiç ilgilenmediği halde oyun çok pahalı. Tabii son zamanlarda ilgilenmeye başladılar Hytale oyunu duyurulunca.
Oyunla ilgilenmiyorlar mı? Rtx desteğini gördünüz mü? Nvidia ile anlaştılar resmen oyunu yeniden yaptılar.

Oyunla ilgilenmiyorlar mı? RTX desteğini gördünüz mü? NVIDIA ile anlaştılar resmen oyunu yeniden yaptılar.

Son cümlemi okumadın herhalde. Üstelik oyuncuyu düşünmüyorlar oyuncular optimizasyon optimizasyon diye bağırıyor bunlar nethere biome ekliyor :/ CS:GO 220FPS Minecraft 150 alıyorum chunklar düşük de, sen düşün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…