Çözüldü Minecraft'da nether ve End'de sisler nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Drajmir

Centipat
Yer
Türkiye
Merhaba Minecraft'da sisler bana göre oyunu zorlaştırıyor. Nether'de Fortress bulmamı zorlaştırıyor End'de ejderhayı görmemi zorlaştırıyor. 1.21 sürümünde oynuyorum ve OptiFine değil. Sisleri kapatmama yardımcı olacak mod kaynak paketi var mıdır? (Fabric oynuyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam ilgilendiğiniz için eyvallah kurdum ama eski sürümler için geçerlidir yazıyor ikisinde'de. 1.21 oynuyorum ilk önce Fabric'de denedim daha sonra Vanilla'da denedim ama İkisinde'de "Kaynak yeniden yükleme başarısız oldu" diye bir hata alıyorum ilginiz için teşekkür ederim.
1.21 oynuyorsanız şunu deneyebilir misiniz?
Merhaba Minecraft'da sisler bana göre oyunu zorlaştırıyor. Nether'de Fortress bulmamı zorlaştırıyor End'de ejderhayı görmemi zorlaştırıyor. 1.21 sürümünde oynuyorum ve OptiFine değil. Sisleri kapatmama yardımcı olacak mod kaynak paketi var mıdır? (fabric oynuyorum.)

OptiFine da detaylar bölümünden kapatma var diye biliyorum. Fabric+OptiFine kurabilirsiniz.

Kendim denemedim ama şu kaynak paketini deneyebilir misiniz?

Ek olarak bunu da deneyebilirsiniz:

Kendim denemedim ama şu kaynak paketini deneyebilir misiniz?

Ek olarak bunu da deneyebilirsiniz:

Hocam ilgilendiğiniz için eyvallah kurdum ama eski sürümler için geçerlidir yazıyor ikisinde'de. 1.21 oynuyorum ilk önce Fabric'de denedim daha sonra Vanilla'da denedim ama İkisinde'de "Kaynak yeniden yükleme başarısız oldu" diye bir hata alıyorum ilginiz için teşekkür ederim.

Çözüm
Eyvallah kral mükemmel çalışıyor
2024-07-15_22.58.47.png
or
2024-07-15_22.59.11.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı