Merhaba Minecraft'da sisler bana göre oyunu zorlaştırıyor. Nether'de Fortress bulmamı zorlaştırıyor End'de ejderhayı görmemi zorlaştırıyor. 1.21 sürümünde oynuyorum ve OptiFine değil. Sisleri kapatmama yardımcı olacak mod kaynak paketi var mıdır? (Fabric oynuyorum.)
Hocam ilgilendiğiniz için eyvallah kurdum ama eski sürümler için geçerlidir yazıyor ikisinde'de. 1.21 oynuyorum ilk önce Fabric'de denedim daha sonra Vanilla'da denedim ama İkisinde'de "Kaynak yeniden yükleme başarısız oldu" diye bir hata alıyorum ilginiz için teşekkür ederim.
Merhaba Minecraft'da sisler bana göre oyunu zorlaştırıyor. Nether'de Fortress bulmamı zorlaştırıyor End'de ejderhayı görmemi zorlaştırıyor. 1.21 sürümünde oynuyorum ve OptiFine değil. Sisleri kapatmama yardımcı olacak mod kaynak paketi var mıdır? (fabric oynuyorum.)
No Nether Fog WARNING This only works in snapshots 21w11 and above, and may be removed in later versions, currently tested in 21w11 21w13 latest This...
www.planetminecraft.com
Kendim denemedim ama şu kaynak paketini deneyebilir misiniz?
No Nether Fog WARNING This only works in snapshots 21w11 and above, and may be removed in later versions, currently tested in 21w11 21w13 latest This...
www.planetminecraft.com
Kendim denemedim ama şu kaynak paketini deneyebilir misiniz?
Hocam ilgilendiğiniz için eyvallah kurdum ama eski sürümler için geçerlidir yazıyor ikisinde'de. 1.21 oynuyorum ilk önce Fabric'de denedim daha sonra Vanilla'da denedim ama İkisinde'de "Kaynak yeniden yükleme başarısız oldu" diye bir hata alıyorum ilginiz için teşekkür ederim.