Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.405 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #1 Elitrayı aldım, 1.21.8 sürümündeyim. Full netherite setim, yedek setlerim yedek elitram falan da var. Var da var yani oyunu fulledim büyüleri falan. Ek olarak ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2025
Elitrayı aldım, 1.21.8 sürümündeyim. Full netherite setim, yedek setlerim yedek elitram falan da var. Var da var yani oyunu fulledim büyüleri falan. Ek olarak ne yapabilirim?
VO45 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #2 Hala oynanıyor mu bilmiyorum ama Hunger games oynayabilirsiniz eskiden inanılmaz sarıyordu.
BinbasiOmen41 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 Elmas piramit yapabilirsin ben kendi dünyamda yaparken bayağı zevk almıstım.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.300 Çözümler 40 Yer Cayman Adaları 20 Ağustos 2025 #4 Dev bir çiftlik yap.
Yasin1233214 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #5 VO45 dedi: Hala oynanıyor mu bilmiyorum ama Hunger games oynayabilirsiniz eskiden inanılmaz sarıyordu. Genişletmek için tıkla... Online demiyor Singleplayerdeyim diyor.Bu arada isterseniz yapılar yapabilirsiniz ne bileyim bina,market vs.
VO45 dedi: Hala oynanıyor mu bilmiyorum ama Hunger games oynayabilirsiniz eskiden inanılmaz sarıyordu. Genişletmek için tıkla... Online demiyor Singleplayerdeyim diyor.Bu arada isterseniz yapılar yapabilirsiniz ne bileyim bina,market vs.
VO45 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #6 Yasin1233214 dedi: Online demiyor Singleplayerdeyim diyor.Bu arada isterseniz yapılar yapabilirsiniz ne bileyim bina,market vs. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede yazıyor? Konu sahibi öyle bir şey yazmamış.
Yasin1233214 dedi: Online demiyor Singleplayerdeyim diyor.Bu arada isterseniz yapılar yapabilirsiniz ne bileyim bina,market vs. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede yazıyor? Konu sahibi öyle bir şey yazmamış.
Yasin1233214 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #7 VO45 dedi: Tam olarak nerede yazıyor? Konu sahibi öyle bir şey yazmamış. Genişletmek için tıkla... Online sunucuda bunları nası yapsın 1.28de hem hunger games hemde survival modu olan sunucu bilmiyorum ben.
VO45 dedi: Tam olarak nerede yazıyor? Konu sahibi öyle bir şey yazmamış. Genişletmek için tıkla... Online sunucuda bunları nası yapsın 1.28de hem hunger games hemde survival modu olan sunucu bilmiyorum ben.
BinbasiOmen41 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #8 VO45 dedi: Tam olarak nerede yazıyor? Konu sahibi öyle bir şey yazmamış. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirebildiğine göre tek oyunculudadır.
VO45 dedi: Tam olarak nerede yazıyor? Konu sahibi öyle bir şey yazmamış. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirebildiğine göre tek oyunculudadır.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.405 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #9 VO45 dedi: Tam olarak nerede yazıyor? Konu sahibi öyle bir şey yazmamış. Genişletmek için tıkla... Hocam online oyunda elitra veya netherite mi bırakırlar ki?
VO45 dedi: Tam olarak nerede yazıyor? Konu sahibi öyle bir şey yazmamış. Genişletmek için tıkla... Hocam online oyunda elitra veya netherite mi bırakırlar ki?
VO45 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #10 Della.dd dedi: Hocam online oyunda elitra veya netherite mi bırakırlar ki? Genişletmek için tıkla... Siz “Single player olması zorunlu” dememişsiniz, o yüzden online Hunger games önererek farklı bir öneride bulundum.
Della.dd dedi: Hocam online oyunda elitra veya netherite mi bırakırlar ki? Genişletmek için tıkla... Siz “Single player olması zorunlu” dememişsiniz, o yüzden online Hunger games önererek farklı bir öneride bulundum.