Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Temmuz 2021 #1 Minecraft'ta 1.16.5 oynuyorum. Nethirit set yaptım ve Piglin Bruth az kalsın beni öldürecekti. Balta ile tek tek vurduğum için mi, yoksa ben mi kötüyüm?
Minecraft'ta 1.16.5 oynuyorum. Nethirit set yaptım ve Piglin Bruth az kalsın beni öldürecekti. Balta ile tek tek vurduğum için mi, yoksa ben mi kötüyüm?
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 29 Temmuz 2021 #2 Glade dedi: Minecraft'ta 1.16.5 oynuyorum. Nethirit set yaptım ve Piglin Bruth az kalsın beni öldürecekti. Balta ile tek tek vurduğum için mi, yoksa ben mi kötüyüm? Genişletmek için tıkla... 1.16.1 oynamanızı öneririm. Piglin Brute'lar yok çok rahatsız edici Brute'lar.
Glade dedi: Minecraft'ta 1.16.5 oynuyorum. Nethirit set yaptım ve Piglin Bruth az kalsın beni öldürecekti. Balta ile tek tek vurduğum için mi, yoksa ben mi kötüyüm? Genişletmek için tıkla... 1.16.1 oynamanızı öneririm. Piglin Brute'lar yok çok rahatsız edici Brute'lar.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Temmuz 2021 #3 Archley dedi: 1.16.1 oynamanızı öneririm. Piglin Brute'lar yok çok rahatsız edici Brute'lar. Genişletmek için tıkla... Verilerim gitmez değil mi?
Archley dedi: 1.16.1 oynamanızı öneririm. Piglin Brute'lar yok çok rahatsız edici Brute'lar. Genişletmek için tıkla... Verilerim gitmez değil mi?
B baristahtasiz Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #4 Oyuna mini boss lazımdı ve bastionlarda gerçekten çok sağlam loot var ve piglinler hiç bir işe yaramıyor altın takınca görmezden geliyor o yüzden bence OP olması normal.
Oyuna mini boss lazımdı ve bastionlarda gerçekten çok sağlam loot var ve piglinler hiç bir işe yaramıyor altın takınca görmezden geliyor o yüzden bence OP olması normal.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #5 Onların olayı bu. Bedrock sürümünde kolay bir şekilde öldürebilirsin.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 29 Temmuz 2021 #6 Pihlin bruthe lar balta kullandığı için güçlü. Bi zahmet kalkan yapın sizde.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Temmuz 2021 #7 II.Wilhelm dedi: Pihlin bruthe lar balta kullandığı için güçlü. Bi zahmet kalkan yapın sizde. Genişletmek için tıkla... Kalkan derken?
II.Wilhelm dedi: Pihlin bruthe lar balta kullandığı için güçlü. Bi zahmet kalkan yapın sizde. Genişletmek için tıkla... Kalkan derken?
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 29 Temmuz 2021 #8 Glade dedi: Kalkan derken? Genişletmek için tıkla... Kalkan craftla. İnternetten bakabilirsin tarifine.
Glade dedi: Kalkan derken? Genişletmek için tıkla... Kalkan craftla. İnternetten bakabilirsin tarifine.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Temmuz 2021 #9 II.Wilhelm dedi: Kalkan craftla. İnternetten bakabilirsin tarifine. Genişletmek için tıkla... Kalkan mı vardı oyunda? Yaparım girince.
II.Wilhelm dedi: Kalkan craftla. İnternetten bakabilirsin tarifine. Genişletmek için tıkla... Kalkan mı vardı oyunda? Yaparım girince.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 29 Temmuz 2021 #10 Glade dedi: Kalkan mı vardı oyunda? Yaparım girince. Genişletmek için tıkla... Evet var. İnternete yazın çıkar craftı.
Glade dedi: Kalkan mı vardı oyunda? Yaparım girince. Genişletmek için tıkla... Evet var. İnternete yazın çıkar craftı.