ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #1 Twolettername isimli şahıs Minecraft'ı 12 dakika 15 saniyede bitiriyor ve dünya rekorunu kırıyor. Bu Speedrun'ın gerçekliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Twolettername isimli şahıs Minecraft'ı 12 dakika 15 saniyede bitiriyor ve dünya rekorunu kırıyor. Bu Speedrun'ın gerçekliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 7 Mart 2021 #2 Normaldir hocam sonuçta tekte yapmıyor kaç kere deniyor belli değildir. Speedrun.com a alınmışsa run hilesizdir.
Normaldir hocam sonuçta tekte yapmıyor kaç kere deniyor belli değildir. Speedrun.com a alınmışsa run hilesizdir.
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 7 Mart 2021 #3 Video olarak atar mısınız? Dreampack gibi meme'a dönüşebilir.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 7 Mart 2021 #4 Yazmasana o zaman? Dream gibi şans faktorü yükselten bir mod kullanmadyısa helal olsun.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #5 Pek bir şey düşünmüyorum. Oyunu 1-2 dakikada bitirenler bile var.
2 296367 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 704 Çözümler 5 7 Mart 2021 #6 Speedrun.com moderatörleri tarafından onaylanmış. Bize yorum yapmak düşmez, Speedrun moderatörleri profesyoneller bu konuda.
Speedrun.com moderatörleri tarafından onaylanmış. Bize yorum yapmak düşmez, Speedrun moderatörleri profesyoneller bu konuda.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 7 Mart 2021 #7 Nemai dedi: Pek bir şey düşünmüyorum. Oyunu 1-2 dakikada bitirenler bile var. Genişletmek için tıkla... Hocam 1-2 dakikada bitmez o oyun. 1 dakikada yatak toplanır zaten.
Nemai dedi: Pek bir şey düşünmüyorum. Oyunu 1-2 dakikada bitirenler bile var. Genişletmek için tıkla... Hocam 1-2 dakikada bitmez o oyun. 1 dakikada yatak toplanır zaten.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 7 Mart 2021 #8 Dream çok iyi yapıyor hilesiz şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dream çok iyi yapıyor hilesiz şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 7 Mart 2021 #9 300319 dedi: Dream çok iyi yapıyor hilesiz şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şans yükseltici mod ve hile yaptığı düşünülüyor. Bizzat speedrun moderatoru arkadaşımlan konuştum.
300319 dedi: Dream çok iyi yapıyor hilesiz şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şans yükseltici mod ve hile yaptığı düşünülüyor. Bizzat speedrun moderatoru arkadaşımlan konuştum.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #10 The G.O.A.T dedi: Hocam 1-2 dakikada bitmez o oyun. 1 dakikada yatak toplanır zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam özel seedler kullanılıyorlar. Koordinatlara göre hesaplayıp direk gidip bitiriyorlar.
The G.O.A.T dedi: Hocam 1-2 dakikada bitmez o oyun. 1 dakikada yatak toplanır zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam özel seedler kullanılıyorlar. Koordinatlara göre hesaplayıp direk gidip bitiriyorlar.