D Doğayı Seven birisi Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #11 Adal 3 dakikada bitirmişti.
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #12 JATDAV dedi: Video olarak atar mısınız? Dreampack gibi Meme'a dönüşebilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
JATDAV dedi: Video olarak atar mısınız? Dreampack gibi Meme'a dönüşebilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 7 Mart 2021 #13 Nemai dedi: Hocam özel seedler kullanılıyorlar. Koordinatlara göre hesaplayıp direk gidip bitiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Onlar kabul edilmiyor. %Any Random Seed olanları kabul ediyoruz.
Nemai dedi: Hocam özel seedler kullanılıyorlar. Koordinatlara göre hesaplayıp direk gidip bitiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Onlar kabul edilmiyor. %Any Random Seed olanları kabul ediyoruz.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 7 Mart 2021 #14 Nemai dedi: Hocam özel seedler kullanılıyorlar. Koordinatlara göre hesaplayıp direk gidip bitiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Cahil değilim. 2 dakikada oraya gitmesi sürer aslında oluyormuş eğer seedlerde end portalındaki gözler tamsa.
Nemai dedi: Hocam özel seedler kullanılıyorlar. Koordinatlara göre hesaplayıp direk gidip bitiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Cahil değilim. 2 dakikada oraya gitmesi sürer aslında oluyormuş eğer seedlerde end portalındaki gözler tamsa.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #15 JATDAV dedi: Onlar kabul edilmiyor. %Any Random Seed olanları kabul ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Özel seed kategorileri de var.
JATDAV dedi: Onlar kabul edilmiyor. %Any Random Seed olanları kabul ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Özel seed kategorileri de var.
SaltukSakura Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 331 Çözümler 3 7 Mart 2021 #16 300319 dedi: Dream çok iyi yapıyor hilesiz şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dream'in şans yükseltici data packler kullandığı kanıtlandı. Bunla ilgili dosyalar bulundu ve speedrunu onaylanmadı.
300319 dedi: Dream çok iyi yapıyor hilesiz şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dream'in şans yükseltici data packler kullandığı kanıtlandı. Bunla ilgili dosyalar bulundu ve speedrunu onaylanmadı.
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #17 Umursamıyorsan neden konuya cevap yazıyorsun?
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #18 SaltukSakura dedi: Dream'in şans yükseltici data packler kullandığı kanıtlandı. Bunla ilgili dosyalar bulundu ve speedrunu onaylanmadı. Genişletmek için tıkla... Dreamin hile yaptığını duymuştum ama bu adamı ilk kez gördüm önceden dünyada 17 sıralaması varmış.
SaltukSakura dedi: Dream'in şans yükseltici data packler kullandığı kanıtlandı. Bunla ilgili dosyalar bulundu ve speedrunu onaylanmadı. Genişletmek için tıkla... Dreamin hile yaptığını duymuştum ama bu adamı ilk kez gördüm önceden dünyada 17 sıralaması varmış.
Burkinyo Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #19 Doğayı Seven birisi dedi: Adal 3 dakikada bitirmişti. Genişletmek için tıkla... Ben niye bilmiyorum? Speedrun.com da öyle bir şey görmedim.
Doğayı Seven birisi dedi: Adal 3 dakikada bitirmişti. Genişletmek için tıkla... Ben niye bilmiyorum? Speedrun.com da öyle bir şey görmedim.
SaltukSakura Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 331 Çözümler 3 7 Mart 2021 #20 Burkinyo dedi: Biz niye bilmiyoruz? Speedrun.com da öyle bir şey görmedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zaten rastegele seed kategorisinde yarışmadı, belli bir seed üzerinde oynadı.
Burkinyo dedi: Biz niye bilmiyoruz? Speedrun.com da öyle bir şey görmedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zaten rastegele seed kategorisinde yarışmadı, belli bir seed üzerinde oynadı.