MAYG - Mert Ali Femtopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 18 9 Mart 2021 #31 Emre1234a dedi: Minecraft bitirince nooluyor. Genişletmek için tıkla... 10 saat yazı izliyorsun kardeşim oldu mu?
Emre1234a dedi: Minecraft bitirince nooluyor. Genişletmek için tıkla... 10 saat yazı izliyorsun kardeşim oldu mu?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.598 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 9 Mart 2021 #32 Nemai dedi: Pek bir şey düşünmüyorum. Oyunu 1-2 dakikada bitirenler bile var. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle DreamPack kullanmıyorsa ben MineCraft hiç oynamamışımdır.
Nemai dedi: Pek bir şey düşünmüyorum. Oyunu 1-2 dakikada bitirenler bile var. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle DreamPack kullanmıyorsa ben MineCraft hiç oynamamışımdır.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #33 Silinen üye dedi: Evet kesinlikle DreamPack kullanmıyorsa ben Minecraft hiç oynamamışımdır. Genişletmek için tıkla... Özel seed kategorisi.
Silinen üye dedi: Evet kesinlikle DreamPack kullanmıyorsa ben Minecraft hiç oynamamışımdır. Genişletmek için tıkla... Özel seed kategorisi.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.598 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 9 Mart 2021 #34 Nemai dedi: Özel seed kategorisi. Genişletmek için tıkla... Özel seed kabul edilmiyor!
Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 9 Mart 2021 #35 SaltukSakura dedi: Adal eski speedrun birincisi Illuminayı çok seviyordu, ondan dolayı biraz fanboyluk yapıyor gibi geldi bana. Speedrun.com gerekli incelemeleri yapmış olsa gerek ki, onaylanmış işte. Genişletmek için tıkla... Kimi kastediyorsunuz ? Sonradan reddedildi diye biliyorum Dream.
SaltukSakura dedi: Adal eski speedrun birincisi Illuminayı çok seviyordu, ondan dolayı biraz fanboyluk yapıyor gibi geldi bana. Speedrun.com gerekli incelemeleri yapmış olsa gerek ki, onaylanmış işte. Genişletmek için tıkla... Kimi kastediyorsunuz ? Sonradan reddedildi diye biliyorum Dream.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #36 Silinen üye dedi: Özel seed kabul edilmiyor! Genişletmek için tıkla... Özel seed kategorisi var.
kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 9 Mart 2021 #37 MAYG - Mert Ali dedi: 10 saat yazı izliyorsun kardeşim oldu mu? Genişletmek için tıkla... O yazıyı okumanızı öneririm. Minecraft gibi bir oyun için güzel bir son.
MAYG - Mert Ali dedi: 10 saat yazı izliyorsun kardeşim oldu mu? Genişletmek için tıkla... O yazıyı okumanızı öneririm. Minecraft gibi bir oyun için güzel bir son.
MAYG - Mert Ali Femtopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 18 9 Mart 2021 #38 kel584 dedi: O yazıyı okumanızı öneririm. Minecraft gibi bir oyun için güzel bir son. Genişletmek için tıkla... O konuda aslında haklısın, fakat biraz sıkıcı.
kel584 dedi: O yazıyı okumanızı öneririm. Minecraft gibi bir oyun için güzel bir son. Genişletmek için tıkla... O konuda aslında haklısın, fakat biraz sıkıcı.
E Emre1234a Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 430 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Mart 2021 #39 MAYG - Mert Ali dedi: 10 saat yazı izliyorsun kardeşim oldu mu? Genişletmek için tıkla... Heh o yazının bir tık öncesini merak ediyorum.
MAYG - Mert Ali dedi: 10 saat yazı izliyorsun kardeşim oldu mu? Genişletmek için tıkla... Heh o yazının bir tık öncesini merak ediyorum.
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #40 Emre1234a dedi: Heh o yazının bir tık öncesini merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler Son Ejderhayı kesiyorsun portal açılıyor oraya atlıyorsun sonra oyunun bitiş yazısı çıkıyor.
Emre1234a dedi: Heh o yazının bir tık öncesini merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler Son Ejderhayı kesiyorsun portal açılıyor oraya atlıyorsun sonra oyunun bitiş yazısı çıkıyor.