Minecraft'ı 200 TL'ye almak mantıklı mı?

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Xbox Games Pass al gibi önerilerde bulunmazsanız sevinirim aylık olarak bir programa para vermeyi sevmiyorum. Şimdi konuya gelelim, oyunlara fazla para vermeyi sevmem. Steam'de indirim olursa alır geçerim. Ama bu sefer steamden değilde minecraft.net'den minecraft alıcam. Hep oynamam, hani şu 1-2 haftalık çok saran minecraft dönemi olur ya, onun için girerim birde sunuculara. Neyse fazla uzatmıyayım 200 TL heralde hâlâ, 200TL'ye alınır mı? 200 Lirada birşey mi demeyin yani pahalınır mı falan açısından.

1-2 haftalık bir macera için alınmaz. Ha, ben çok istiyorum falan filan diyorsan al. Premium hesabın kenarda kalmış olur.

Ki 1-2 haftalık diyorsun gamepass almak hiç de fena durmuyor.

Bence al eskiden 23.95 Euro'du. Bu da TL ile 487TL'ye denk geliyor. Oyunda belki zam gelebilir. Durumun varsa düşünmeden al.

Pahalanır mı diye soruyorsan, bence pahalanmaz. Minecraft Legends oyunu çıkıyor yeni, bu oyun çıkarken fiyatını arttıracaklarını zannetmiyorum.

1-2 haftalık bir macera için alınmaz. Ha, ben çok istiyorum falan filan diyorsan al. Premium hesabın kenarda kalmış olur.

Ki 1-2 haftalık diyorsun gamepass almak hiç de fena durmuyor.
Yok hocam 1-2 haftalık derken mesela 2 hafta boyunca oynacak oyun bulamam gider minecraft oynarım sarar, bir süre oynamam sonra birdaha başlarım gibi.

Yok hocam 1-2 haftalık derken mesela 2 hafta boyunca oynacak oyun bulamam gider minecraft oynarım sarar, bir süre oynamam sonra birdaha başlarım gibi.
Ha o halde alabilirsiniz, aşırı pahalı bir fiyatı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…