Gyegejwu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #41 elegiac dedi: Adam köyün yanında doğuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Evet bende okyanusun ortasında doğuyorum oyunda maalesef
elegiac dedi: Adam köyün yanında doğuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Evet bende okyanusun ortasında doğuyorum oyunda maalesef
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 27 Mayıs 2021 #42 Gyegejwu dedi: Evet bende okyanusun ortasında doğuyorum oyunda maalesef Genişletmek için tıkla... Okyanusun ortasında doğduğum zaman sürekli sualtı tapınağı buluyorum ama araç gerecim yok .
Gyegejwu dedi: Evet bende okyanusun ortasında doğuyorum oyunda maalesef Genişletmek için tıkla... Okyanusun ortasında doğduğum zaman sürekli sualtı tapınağı buluyorum ama araç gerecim yok .
Gyegejwu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #43 Enter your title dedi: Okyanusun ortasında doğduğum zaman sürekli sualtı tapınağı buluyorum ama araç gerecim yok . Genişletmek için tıkla... Sen enazından su altı tapınağı buluyon oyun beni 1 metrekarelik bir taşın ortasında başlatıyor
Enter your title dedi: Okyanusun ortasında doğduğum zaman sürekli sualtı tapınağı buluyorum ama araç gerecim yok . Genişletmek için tıkla... Sen enazından su altı tapınağı buluyon oyun beni 1 metrekarelik bir taşın ortasında başlatıyor
2 296367 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 704 Çözümler 5 27 Mayıs 2021 #44 İyi bir bilgisayarım olsa 4 dakikada bile bitiririm. Edit: Bu rekor farklı. Bilgisayar kendi güzel bir seed oluşturuyor. Yakınlarda köy olan, portalın uzakta olmadığı seed oluşturuyor. Son düzenleme: 27 Mayıs 2021
İyi bir bilgisayarım olsa 4 dakikada bile bitiririm. Edit: Bu rekor farklı. Bilgisayar kendi güzel bir seed oluşturuyor. Yakınlarda köy olan, portalın uzakta olmadığı seed oluşturuyor.
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.335 Çözümler 11 Yer İstanbul 27 Mayıs 2021 #45 364164 dedi: Altın blokların yerini nasıl biliyor? Genişletmek için tıkla... Hocam domuz yüzüne benzer blokcların altında en az 2 tane oluyor. Enter your title dedi: Adalın becerisi yok sadece başkalarının içeriklerini kopyalıyor ve kendini çok iyi gösteriyor 2B2Tde bile dedikleri Fitmcden çalıntı. Genişletmek için tıkla... Yayına Selamını iletebilirsin. Girdikleri seed bir siteden rastgele sayı sitesi ordan kopyalayıp giriyor.
364164 dedi: Altın blokların yerini nasıl biliyor? Genişletmek için tıkla... Hocam domuz yüzüne benzer blokcların altında en az 2 tane oluyor. Enter your title dedi: Adalın becerisi yok sadece başkalarının içeriklerini kopyalıyor ve kendini çok iyi gösteriyor 2B2Tde bile dedikleri Fitmcden çalıntı. Genişletmek için tıkla... Yayına Selamını iletebilirsin. Girdikleri seed bir siteden rastgele sayı sitesi ordan kopyalayıp giriyor.