Player_7659 Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 112 27 Ocak 2021 #1 Bir arkadaşımla Minecraft Windows 10 Edition üzerinden beraber oynamayı denedik. Ben onun dünyasına davet yolu ile katılabiliyordum fakat o hiçbir şekilde benim dünyama gelemiyordu. Bu durum neden kaynaklanabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2021
Bir arkadaşımla Minecraft Windows 10 Edition üzerinden beraber oynamayı denedik. Ben onun dünyasına davet yolu ile katılabiliyordum fakat o hiçbir şekilde benim dünyama gelemiyordu. Bu durum neden kaynaklanabilir?
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #2 Bende de aynı sıkıntı oluyordu dünya ya çıkıp giriyordum düzeliyordu. Belki bu yöntem işe yarayabilir.
Bende de aynı sıkıntı oluyordu dünya ya çıkıp giriyordum düzeliyordu. Belki bu yöntem işe yarayabilir.
Player_7659 Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 112 27 Ocak 2021 #3 HasanBerat dedi: Bende de aynı sıkıntı oluyordu dünya ya çıkıp giriyordum düzeliyordu. Belki bu yöntem işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı. Zaten garip bir şekilde bazen topluluk sunucularına da bağlanamıyorum.
HasanBerat dedi: Bende de aynı sıkıntı oluyordu dünya ya çıkıp giriyordum düzeliyordu. Belki bu yöntem işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı. Zaten garip bir şekilde bazen topluluk sunucularına da bağlanamıyorum.