tekirr Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 851 Çözümler 4 Yer Burdur 11 Haziran 2022 #1 Hocam, laptopumda Intel HD Graphics 4400 dahili ekran kartı ve AMD Radeon HD 8500M harici ekran kartı var. Minecraft'ı harici ekran kartı ile oynamak istiyorum ne yapmalıyım?
Hocam, laptopumda Intel HD Graphics 4400 dahili ekran kartı ve AMD Radeon HD 8500M harici ekran kartı var. Minecraft'ı harici ekran kartı ile oynamak istiyorum ne yapmalıyım?
KS KS tekirr Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 851 Çözümler 4 Yer Burdur 11 Haziran 2022 #11 393654 dedi: Benim bildiğim yok hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, peki harici ekran kartını dahili yapıp kullanma gibi bir imkan var mıdır? Artı 0 Eksi
393654 dedi: Benim bildiğim yok hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, peki harici ekran kartını dahili yapıp kullanma gibi bir imkan var mıdır?
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 11 Haziran 2022 #12 tekirr dedi: Tamam hocam, peki harici ekran kartını dahili yapıp kullanma gibi bir imkan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Dahili dediğimiz şey ekran kartının işlemciye gömülü olmasıdır. Yani görüntüyü işlemciden almak demek. Artı 0 Eksi
tekirr dedi: Tamam hocam, peki harici ekran kartını dahili yapıp kullanma gibi bir imkan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Dahili dediğimiz şey ekran kartının işlemciye gömülü olmasıdır. Yani görüntüyü işlemciden almak demek.
KS KS tekirr Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 851 Çözümler 4 Yer Burdur 11 Haziran 2022 #13 393654 dedi: Maalesef. Dahili dediğimiz şey ekran kartının işlemciye gömülü olmasıdır. Yani görüntüyü işlemciden almak demek. Genişletmek için tıkla... Laptopların en kanser olayı bu. Dahili ekran kartı düşününce bile sinirleniyorum. Artı 0 Eksi
393654 dedi: Maalesef. Dahili dediğimiz şey ekran kartının işlemciye gömülü olmasıdır. Yani görüntüyü işlemciden almak demek. Genişletmek için tıkla... Laptopların en kanser olayı bu. Dahili ekran kartı düşününce bile sinirleniyorum.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 11 Haziran 2022 #14 tekirr dedi: Laptopların en kanser olayı bu. Dahili ekran kartı düşününce bile sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, dahili ekran kartı yüzünden bende az eziyet çekmedim. İnşallah bir gün masaüstüne geçebilirim. Artı 0 Eksi
tekirr dedi: Laptopların en kanser olayı bu. Dahili ekran kartı düşününce bile sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, dahili ekran kartı yüzünden bende az eziyet çekmedim. İnşallah bir gün masaüstüne geçebilirim.
KS KS tekirr Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 851 Çözümler 4 Yer Burdur 11 Haziran 2022 #15 393654 dedi: Evet, dahili ekran kartı yüzünden bende az eziyet çekmedim. İnşallah bir gün masaüstüne geçebilirim. Genişletmek için tıkla... İnşallah bir gün masaüstü bilgisayara geçebilirim Artı 0 Eksi
393654 dedi: Evet, dahili ekran kartı yüzünden bende az eziyet çekmedim. İnşallah bir gün masaüstüne geçebilirim. Genişletmek için tıkla... İnşallah bir gün masaüstü bilgisayara geçebilirim