Mojang tüm hesapları Microsoft üzerine geçirmek için yapmış. Belirli bir tarihten sonra Mojang hesabıyla girilemeyecek. 15 TL'ye alınan hesapların hepsi yanacak. Teşfik için hediye olarak dağıtıyor.
Java & Bedrock nasıl bir arada oluyor anlamadım, ayrı ayrı mı çalıştırıyoruz yoksa tek Launcher üzerinden mi? Eğer Java sürümüne girip, ardından sunuculara da girebiliyorsak mükemmel ötesi bir fiyat 85₺.
Java & bedrock nasıl bir arada oluyor anlamadım, ayrı ayrı mı çalıştırıyoruz yoksa tek Launcher üzerinden mi? Eğer Java sürümüne girip, ardından sunuculara da girebiliyorsak mükemmel ötesi bir fiyat 85₺.
Hocam biraz absürt olabilir, belki de normaldir ama yaklaşık 10 yıldır Java oynarım, halen daha Bedrock'a ısınamadım ama severim, yine Bedrock ile bir 5-6 yıllık geçmişim var.
Şimdi benim zamanında çok isteyipte alamadığımın Minecraft'ı 85 TL yapmışlar ve bildiğimiz şu an gidip Microsoft Store'dan alıp da Premium hesabın tadını çıkarabiliyoruz yani öyle mi? Doğru anladım değil mi şok gibi bir şey çünkü benim için.
85 TL'ye microsoft store'dan alırsam premium oluyor hem değil mi?
Mojang tüm hesapları Microsoft üzerine geçirmek için yapmış. Belirli bir tarihten sonra Mojang hesabıyla girilemeyecek. 15 TL'ye alınan hesapların hepsi yanacak. Teşfik için hediye olarak dağıtıyor.