Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Haziran 2021 #1 Ben ne kadar o zamanlar oynamasamda bana çok nostaljik ve güzel geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben ne kadar o zamanlar oynamasamda bana çok nostaljik ve güzel geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #2 Tabii severim ancak kanser oluyor yani oynamam. GTA San Andreas'ı GTA 5'ten sonra oynamak gibi.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #3 CanK26 dedi: Tabii severim ancak kanser oluyor yani oynamam. GTA San Andreas'ı GTA 5'ten sonra oynamak gibi. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? sonradan anladım.
CanK26 dedi: Tabii severim ancak kanser oluyor yani oynamam. GTA San Andreas'ı GTA 5'ten sonra oynamak gibi. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? sonradan anladım.
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 10 Haziran 2021 #4 Razer Hyundai dedi: Ben ne kadar o zamanlar oynamasamda bana çok nostaljik ve güzel geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok tuhaf geliyor.
Razer Hyundai dedi: Ben ne kadar o zamanlar oynamasamda bana çok nostaljik ve güzel geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok tuhaf geliyor.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #5 1.7.10 Modlu multi.
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Haziran 2021 #6 Herhalde tek seven benim
YuniGoo Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #7 Minecraft Alpha sürümleri 60 milyondan fazla kişiye satılmış. Bence nostalji olarak güzel bir sürüm.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 10 Haziran 2021 #8 1.7.10 sürümü en eskisi benim için. Daha eskisini oynamam.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #9 Oynarsın ama neden oynarsın ki? Çok kötüler ve çoğu mekanik yok bile.
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Haziran 2021 #10 Nemai dedi: Oynarsın ama neden oynarsın ki? Çok kötüler ve çoğu mekanik yok bile. Genişletmek için tıkla... Reddit'de r/GoldenAgeMinecraft diye bir subreddit var orada insanlar hala oynuyor bu sürümleri.
Nemai dedi: Oynarsın ama neden oynarsın ki? Çok kötüler ve çoğu mekanik yok bile. Genişletmek için tıkla... Reddit'de r/GoldenAgeMinecraft diye bir subreddit var orada insanlar hala oynuyor bu sürümleri.