VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 24 Ağustos 2020 #11 Cgnbambamco dedi: Minecraft Premium Satın Al - Ucuz Minecraft bu siteden al hem ucuz hem güvenilir ben bu siteden 2 pre aldım. Genişletmek için tıkla... A) Yanlış kişiyi cevapladın. Öyle ise bu cevabı okumana bile gerek yok. B) Zaten hesabım var. Bu arada attığınız site büyük ihtimalle çalıntı hesap satıyor ama site güvenilir mi değil mi bilemem.
Cgnbambamco dedi: Minecraft Premium Satın Al - Ucuz Minecraft bu siteden al hem ucuz hem güvenilir ben bu siteden 2 pre aldım. Genişletmek için tıkla... A) Yanlış kişiyi cevapladın. Öyle ise bu cevabı okumana bile gerek yok. B) Zaten hesabım var. Bu arada attığınız site büyük ihtimalle çalıntı hesap satıyor ama site güvenilir mi değil mi bilemem.
murdck Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #12 İsterseniz size hesabımı satabilirim zaten küçükken almıştım ve konuyu görünce hatırladım hesabım olduğunu. Kendi sitesinden almıştım.
İsterseniz size hesabımı satabilirim zaten küçükken almıştım ve konuyu görünce hatırladım hesabım olduğunu. Kendi sitesinden almıştım.