MAMISTAR Zeptopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar bana ağaçları tekte kırabileceğim bir mod lazım, link atabilecek olan varsa çok sevinirim.
Arkadaşlar bana ağaçları tekte kırabileceğim bir mod lazım, link atabilecek olan varsa çok sevinirim.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.211 Makaleler 3 Çözümler 22 10 Mayıs 2025 #2 FallingTree - Minecraft Mod Break down your trees by only cutting one piece of it modrinth.com
shereuli Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #3 MAMISTAR dedi: Arkadaşlar bana ağaçları tekte kırabileceğim bir mod lazım, link atabilecek olan varsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... FallingTree kullanabilirsiniz hocam. Minecraft FallingTree Minecraft FallingTree modu, oyunculara ağaç kesme işlemini çok daha pratik ve hızlı hale getiren bir eklentidir. Normalde Minecraft'ta ağaçları kesmek için her bir odun bloğunu tek tek kırmak gerekirken, FallingTree modu sayesinde oyuncu sadece... www.technopat.net Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
MAMISTAR dedi: Arkadaşlar bana ağaçları tekte kırabileceğim bir mod lazım, link atabilecek olan varsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... FallingTree kullanabilirsiniz hocam. Minecraft FallingTree Minecraft FallingTree modu, oyunculara ağaç kesme işlemini çok daha pratik ve hızlı hale getiren bir eklentidir. Normalde Minecraft'ta ağaçları kesmek için her bir odun bloğunu tek tek kırmak gerekirken, FallingTree modu sayesinde oyuncu sadece... www.technopat.net
MAMISTAR Zeptopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #4 Hocam çalışmadı ya
shereuli Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #5 MAMISTAR dedi: Hocam çalışmadı ya Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sorunla karşılaştınız hocam? Belki yardımcı olabilirim.
MAMISTAR dedi: Hocam çalışmadı ya Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sorunla karşılaştınız hocam? Belki yardımcı olabilirim.
MAMISTAR Zeptopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #6 Teşekkür ederim sorunu çözdüm Forge Kurdum Çalıştı Hocam sağolun