Minecraft'ta ağaçtan elma düşme şansı nelere bağlı?

Amo53

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba nasılsınız? Umarım iyisinizdir, benim sorum şu: Bir Türk sunucusunda Skyblock oynuyorum. Büyülü altın elma yapıp satmak için ağaç yetiştirip yapraklarını kırıyorum ama çok zaman alıyor. Bunun herhangi bir püf noktası yok mu? Mesela baltayla kırınca daha fazla elma düşer ya da huş ağacından daha fazla elma düşer gibi. Yani nelere bağlı bu elma düşme şansı, cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba nasılsınız? Umarım iyisinizdir, benim sorum şu: Bir Türk sunucusunda Skyblock oynuyorum. Büyülü altın elma yapıp satmak için ağaç yetiştirip yapraklarını kırıyorum ama çok zaman alıyor. Bunun herhangi bir püf noktası yok mu? Mesela baltayla kırınca daha fazla elma düşer ya da huş ağacından daha fazla elma düşer gibi. Yani nelere bağlı bu elma düşme şansı, cevaplarsanız sevinirim.

Servet büyüsüyle yaprakları kırarsanız ihtimali artıyor diye biliyorum yanlış değilsem.

Örs ile baltana servet büyüsü basabilirsin.

Son düzenleme:
Merhaba. Servet büyüsünü baltada denedim ve pek bir fark olmadı. Makasada servet büyüsü basılmıyor.
Makas değil pardon balta diyecektim ben de karıştırmışım, ancak başka bir yol ben de bilmiyorum maalesef.

0.556% şans ile servet 1, 0.625% şans ile Servet 2 0.833% şans ile Servet 3. Onun dışında çiftçi köylüden alabilirsiniz elma zümrüt karşılığında.

0.556% şans ile servet 1, 0.625% şans ile Servet 2 0.833% şans ile Servet 3. Onun dışında çiftçi köylüden alabilirsiniz elma zümrüt karşılığında.
Teşekkür ederim skyblockta zümrütle takaslar yok maalesef, acaba bu bilgileri nerden aldığınızı öğrenebilir miyim ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı