RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 31 Mart 2021 #1 Selam Technopat Sosyal halkı. Biz arkadaşım ile Minecraft Survival oynamak istiyoruz lakin bir türlü olmuyor. Yardım eder iseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2021
Selam Technopat Sosyal halkı. Biz arkadaşım ile Minecraft Survival oynamak istiyoruz lakin bir türlü olmuyor. Yardım eder iseniz sevinirim.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 31 Mart 2021 #21 SelimAkoguz dedi: Hocam o paraya değmez çok pahalı fiyatlar bence. Hamachi deneyin. Yerel ağda paylaş yöntemi ile kolayca açarsınız sunucu. Biz dört kişi yerel ağda paylaş (Hamachi) ile modlu Survival oynuyoruz. Genişletmek için tıkla... Siz hangi sürümlerde oynuyorsunuz? Biz arkadaşımla son sürümlerde Hamachi kullanamıyoruz. Artı 0 Eksi
SelimAkoguz dedi: Hocam o paraya değmez çok pahalı fiyatlar bence. Hamachi deneyin. Yerel ağda paylaş yöntemi ile kolayca açarsınız sunucu. Biz dört kişi yerel ağda paylaş (Hamachi) ile modlu Survival oynuyoruz. Genişletmek için tıkla... Siz hangi sürümlerde oynuyorsunuz? Biz arkadaşımla son sürümlerde Hamachi kullanamıyoruz.
caseyyy Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 588 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #22 Arkadaşlarımla oynamak istediğimizde Aternos'dan açıyoruz oynuyoruz, mod falan da yükleniyor hiçbir sıkıntı olmuyor. Eskiden 1-2 saat bekletiyordu fakat son birkaç haftadır ne olduysa hiç sıra yok, maksimum 3 dakika sıra bekliyorum. Artı 0 Eksi
Arkadaşlarımla oynamak istediğimizde Aternos'dan açıyoruz oynuyoruz, mod falan da yükleniyor hiçbir sıkıntı olmuyor. Eskiden 1-2 saat bekletiyordu fakat son birkaç haftadır ne olduysa hiç sıra yok, maksimum 3 dakika sıra bekliyorum.
Muhammet Erda Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #23 RUSHTOB dedi: Hocam gönderemiyorum arkadaşlık isteği.Buyrun benimki Yürüyemeyen Uçak#1923 Olmuyor hocam. Genişletmek için tıkla... Erda Yıldırım#1147 atamadınız galiba gelmedi hayla Artı 0 Eksi
RUSHTOB dedi: Hocam gönderemiyorum arkadaşlık isteği.Buyrun benimki Yürüyemeyen Uçak#1923 Olmuyor hocam. Genişletmek için tıkla... Erda Yıldırım#1147 atamadınız galiba gelmedi hayla
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Mart 2021 #24 Sadece ben mi Aternos'tan az sıra ile açabiliyorum? Sıranın sonuna doğru onaylamanız lazım. Ondan dolayı kapanmış olabilir mi? Artı 0 Eksi
Sadece ben mi Aternos'tan az sıra ile açabiliyorum? Sıranın sonuna doğru onaylamanız lazım. Ondan dolayı kapanmış olabilir mi?
Muhammet Erda Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #25 RUSHTOB dedi: Selam Technopat Sosyal halkı. Biz arkadaşım ile Minecraft Survival oynamak istiyoruz lakin bir türlü olmuyor. Yardım eder iseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yürüyemeyen Uçak#1923 kardeşim atamıyorum isteklere kapalı Artı 0 Eksi
RUSHTOB dedi: Selam Technopat Sosyal halkı. Biz arkadaşım ile Minecraft Survival oynamak istiyoruz lakin bir türlü olmuyor. Yardım eder iseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yürüyemeyen Uçak#1923 kardeşim atamıyorum isteklere kapalı
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 31 Mart 2021 #26 Bilgisayarın iyiyse kendin aç değilse server.pro Artı 0 Eksi
SelimAkoguz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 1.241 Çözümler 1 Yer Selim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Selim 1 Nisan 2021 #27 eyre dedi: Siz hangi sürümlerde oynuyorsunuz? Biz arkadaşımla son sürümlerde Hamachi kullanamıyoruz. Genişletmek için tıkla... 1.16.4 modlu survival. Artı 0 Eksi
eyre dedi: Siz hangi sürümlerde oynuyorsunuz? Biz arkadaşımla son sürümlerde Hamachi kullanamıyoruz. Genişletmek için tıkla... 1.16.4 modlu survival.
SaltukSakura Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 331 Çözümler 3 1 Nisan 2021 #28 Aternosta VPN yardımıyla 1-2 dakikada açabilirsin sunucuyu. Veya direk kendi bilgisayarınıza server kurup sonra port açarsınız. Artı 0 Eksi
Aternosta VPN yardımıyla 1-2 dakikada açabilirsin sunucuyu. Veya direk kendi bilgisayarınıza server kurup sonra port açarsınız.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 1 Nisan 2021 #29 VPN ile Aternos saniyesinde açılıyor. Artı 0 Eksi