Minecraft'ta arkadaşımın sunucusuna girerken hata veriyor

Podosa

Hectopat
Arkadaşımla beraber Hamachi sayesinde Minecraft oynuyorduk. Bir gün girdiğim zaman arkadaşım sunucuyu açmıştı ve o sırada bende sunucuya giriş yapmaya çalışıyordum sonradan böyle bir hata verdi ve giriş yapamadım. Hatayı araştırdım hatta hatanın çözümlerini uyguladım ama hiçbiri olmadı, nerede yanlış yaptığımı hâlâ anlamış değilim. Bu hatanın sonucu nedir acaba?

1627909648216.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımla beraber Hamachi sayesinde Minecraft oynuyorduk. Bir gün girdiğim zaman arkadaşım sunucuyu açmıştı ve o sırada bende sunucuya giriş yapmaya çalışıyordum sonradan böyle bir hata verdi ve giriş yapamadım. Hatayı araştırdım hatta hatanın çözümlerini uyguladım ama hiçbiri olmadı, nerede yanlış yaptığımı hâlâ anlamış değilim. Bu hatanın sonucu nedir acaba?

Eki Görüntüle 1126008

Merhaba, orijinal olmayan Minecraft'larda 1.7.10 sürümünden sonra Hamachi ile servere giremezsiniz.

Minecraftınız orjinalse öncelikle %appdata% .minecraft kısmından tüm dosyaları silip tekrar denemenizi öneririm.

Sorunu yaşamaya devam ederseniz Aternos'dan ücretsiz bir şekilde sunucunuzu açabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı