cinaryasar-.- Centipat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #1 Minecraft indirdik fakat birlikte hayatta kalma oynamak istiyoruz fakat giremiyoruz nasıl birlikte girebiliriz?
Minecraft indirdik fakat birlikte hayatta kalma oynamak istiyoruz fakat giremiyoruz nasıl birlikte girebiliriz?
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 18 Ekim 2020 #2 cinaryasar-.- dedi: Minecraft indirdik fakat birlikte hayatta kalma oynamak istiyoruz fakat giremiyoruz nasıl birlikte girebiliriz? Genişletmek için tıkla... Aternos sitesinden server açın. Artı 0 Eksi
cinaryasar-.- dedi: Minecraft indirdik fakat birlikte hayatta kalma oynamak istiyoruz fakat giremiyoruz nasıl birlikte girebiliriz? Genişletmek için tıkla... Aternos sitesinden server açın.
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2020 #3 Aternos gibi ücretsiz serverlar kullanarak moldu veya modsuz aynı mapte oynaybilirsiniz. Artı 0 Eksi
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 18 Ekim 2020 #4 Burada server açarak oynayabilirsiniz. Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org Artı 0 Eksi
Burada server açarak oynayabilirsiniz. Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org
Pop Smoke Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.386 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 18 Ekim 2020 #5 Sunucu açarak birlikte oynayabilirsiniz. Ya da Hamachi iş görüyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS cinaryasar-.- Centipat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #6 Pop Smoke dedi: Sunucu açarak birlikte oynayabilirsiniz. Ya da Hamachi iş görüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece bu kadar yeterli mi? Baturs dedi: Aternos gibi ücretsiz serverlar kullanarak moldu veya modsuz aynı mapte oynaybilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sunucu kurdum fakat oynadığım sürümü ekleyemiyorum. (1.8.9) Minecraft'tan birşeyler indirmemi istiyor. Artı 0 Eksi
Pop Smoke dedi: Sunucu açarak birlikte oynayabilirsiniz. Ya da Hamachi iş görüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece bu kadar yeterli mi? Baturs dedi: Aternos gibi ücretsiz serverlar kullanarak moldu veya modsuz aynı mapte oynaybilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sunucu kurdum fakat oynadığım sürümü ekleyemiyorum. (1.8.9) Minecraft'tan birşeyler indirmemi istiyor.