Minecraft’ta asıl amaç ne?

Yeni dünya oluşturup biraz item kasıp ev yapıp bırakıyorum oyunu, sizler uzun süre oynayanlar nasıl oynuyor? Neler yapıyor?

Dragon'u kesmek için oynayanlar vardır arkadaşıyla takılanlar da vardır kendine bağlı aslında

Ejderhayı kesmeye çalışıyor ve hayal dünyası ne kadar genişse onları yapıyorlar.

Usta kasılıp ender Dragon'u öldürmek. Bu bazı serverlarda farklı oyun modları var.

Yeni dünya oluşturup biraz item kasıp ev yapıp bırakıyorum oyunu, sizler uzun süre oynayanlar nasıl oynuyor? Neler yapıyor?
Üşengeç değil iseniz yeni yapılar, otomatik farmlar yapın. Daha fazla item için saatlerinizi netherda Debris veya overworldde elmas arayarak geçirin. Yani sizin hayal gücünüzü kalmış.

Yani eğlenmek için ne yapıyorlar bilmiyorum ama oyunun amacı son bossu yeni Ender ejderini yenmek.

Arkadaşlarınla oynamanı tavsiye ederim aternos gibi sitelerden özel sunucunu oluşturur oyunu bitirmeye çalısırsınız biz oyunu bitirdikten sonra kale kurup savaşıyorduk şehir yapıyorduk eskiden

İlk 2012'de oynadım 5 yaşındaydım ve temel amacın takılmak ev yapmak gelişmek veya eğlenmek olduğuna karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…