Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.277 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #1 1.21.8 Optifine sürümündeyim. Silip yükledim, roaming kısmını temizledim, Optifine sürümlerini değiştirdim, 1.21.7'ye falan geçtim ama yok arkadaş, teknede atta hızlanmıyor. Sadece koşabiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2025
1.21.8 Optifine sürümündeyim. Silip yükledim, roaming kısmını temizledim, Optifine sürümlerini değiştirdim, 1.21.7'ye falan geçtim ama yok arkadaş, teknede atta hızlanmıyor. Sadece koşabiliyorum.
Muhammet Eren KAVUT Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 408 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri ZOTAC RTX 4070 - Ryzen 7 7700 - 32 GB RAM 6000 Mhz - 1 TB SSD - 650 Watt PSU Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #2 Hocam optifine sürümleri daha yeni çıktığı için olabilir. Çünkü bende de shaderlar çalışmıyor.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.277 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #3 Muhammet Eren KAVUT dedi: Hocam optifine sürümleri daha yeni çıktığı için olabilir. Çünkü bende de shaderlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Shader yükledim bi el ile kalkan arası çok dar oldu sanki kameradan değil de üstten bakıyormuşum gibi.
Muhammet Eren KAVUT dedi: Hocam optifine sürümleri daha yeni çıktığı için olabilir. Çünkü bende de shaderlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Shader yükledim bi el ile kalkan arası çok dar oldu sanki kameradan değil de üstten bakıyormuşum gibi.
Muhammet Eren KAVUT Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 408 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri ZOTAC RTX 4070 - Ryzen 7 7700 - 32 GB RAM 6000 Mhz - 1 TB SSD - 650 Watt PSU Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #4 Della.dd dedi: Shader yükledim bi el ile kalkan arası çok dar oldu sanki kameradan değil de üstten bakıyormuşum gibi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam yeni çıktığı için optifine sürümü hatalar ve sıkıntıları olabilir.
Della.dd dedi: Shader yükledim bi el ile kalkan arası çok dar oldu sanki kameradan değil de üstten bakıyormuşum gibi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam yeni çıktığı için optifine sürümü hatalar ve sıkıntıları olabilir.