Minecraft'ta Aternos sunucuya girmiyor

GhostKing34

Femtopat
Daha fazla  
TLauncher 1.21.1 sürümü arkadaşım sunucu açmıştı 3 arkadaş oynuyorlardı. Ben girmek istedim de göremiyorum bi hata veriyordu tekrar deniyorum yine de girmiyordu. Sunucu adı doğru, aynı sürüm ama yine de girmiyor. Sağ üstte offline yazıyordu ama açıktı oynuyorlardı. Ben neden giremiyorum bilmiyorum. (Aternos) "SUNUCU HATASI: İnternal Exception:"

Hocam korsandan oynuyorsanız siteden sunucu ayarlarından sunucuyu kuran arkadaşının korsana izin vermesi gerekir. Bu yüzden olabilir. Yine de siz başka cevaplara da bakın.

Hayır internete Hamachi ile Minecraft oynamak yazın çıkar.

Hamachi ile eğer aynı modları kurarlarsa modlu MC bile oynayabilirler.
Tluncher 1.21.1 sürümü arkadaşım sunucu açmışmıştı 3 arkadaş oynuyorlardı ben girmek istedim de göremiyorum bi hata veriyordu tekrar deniyorum yinede girmiyordu. Sunucu adı doğru, aynı sürüm ama yinede girmiyor. Sağ üstte ofline yazıyordu ama açıktı oynuyorlardı ben neden giremiyorum bilmiyorum. (Aternos) SUNUCU HATASI:'İnternal Exception: io.netty.handler.codec.DecoderException: Failed to decode packet 'clientbounclientbound/minecraft:game_profile'///türkçesi:Dahili İstisna: io.netty.handler.codec.DecoderException: 'clientbounclientbound/minecraft:game_profile' paketinin kodu çözülemedi/diğer sunucu larda giriyor ama bi tek 1.21.1 giremiyorum anlamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı