PuPZee Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Minecraft'ta bir tane balıklarla dolu bir yer yapıyorum. İçeri kova ile balık taşıyorum, balıklar daha sonra despawn olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2024
Minecraft'ta bir tane balıklarla dolu bir yer yapıyorum. İçeri kova ile balık taşıyorum, balıklar daha sonra despawn olur mu?
FidelSilverhand Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 502 Çözümler 5 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7840HS , RTX 4060 8GB, 16 GB DDr5 Ram, 1 TB Samsung 980 Evo. Cinsiyet Erkek Meslek 2037 Cumhurbaşkanı Adayı 22 Ağustos 2024 #2 Eğer kovayla alıp koyarsanız despawn olmuyor. Aynı isim etiketi kullanır gibi. Son zamanlarda oynamadım ama değiştirdiklerini de düşünmüyorum.
Eğer kovayla alıp koyarsanız despawn olmuyor. Aynı isim etiketi kullanır gibi. Son zamanlarda oynamadım ama değiştirdiklerini de düşünmüyorum.
PuPZee Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #3 FidelSilverhand dedi: Eğer kovayla alıp koyarsanız despawn olmuyor. Aynı isim etiketi kullanır gibi. Son zamanlarda oynamadım ama değiştirdiklerini de düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
FidelSilverhand dedi: Eğer kovayla alıp koyarsanız despawn olmuyor. Aynı isim etiketi kullanır gibi. Son zamanlarda oynamadım ama değiştirdiklerini de düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.