ustadicord Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #1 Türk bir Minecraft serverinde towny oynuyorum sadece beni etkileyen texture packler nelerdir? Örneğin: Fullbright gibi.
Türk bir Minecraft serverinde towny oynuyorum sadece beni etkileyen texture packler nelerdir? Örneğin: Fullbright gibi.
lyrex.d Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 123 Çözümler 1 12 Şubat 2025 #2 ustadicord dedi: Türk bir Minecraft serverinde towny oynuyorum sadece beni etkileyen texture packler nelerdir? Örneğin: Fullbright gibi. Genişletmek için tıkla... Kaynak paketleri direk ban yedirmez bildiğim kadarıyla, Ne tür bir paket arıyorsunuz? (Bazı sunucularda X-Ray koruması var)
ustadicord dedi: Türk bir Minecraft serverinde towny oynuyorum sadece beni etkileyen texture packler nelerdir? Örneğin: Fullbright gibi. Genişletmek için tıkla... Kaynak paketleri direk ban yedirmez bildiğim kadarıyla, Ne tür bir paket arıyorsunuz? (Bazı sunucularda X-Ray koruması var)
ustadicord Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #3 lyrex.d dedi: Kaynak paketleri direk ban yedirmez bildiğim kadarıyla, Ne tür bir paket arıyorsunuz? (Bazı sunucularda X-Ray koruması var) Genişletmek için tıkla... Kullandığım texture packler sadece blokların görünümü değiştirecek ve shader olacak bu tarz packler arıyorum.
lyrex.d dedi: Kaynak paketleri direk ban yedirmez bildiğim kadarıyla, Ne tür bir paket arıyorsunuz? (Bazı sunucularda X-Ray koruması var) Genişletmek için tıkla... Kullandığım texture packler sadece blokların görünümü değiştirecek ve shader olacak bu tarz packler arıyorum.
lyrex.d Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 123 Çözümler 1 12 Şubat 2025 #4 ustadicord dedi: Kullandığım texture packler sadece blokların görünümü değiştirecek ve shader olacak bu tarz packler arıyorum. Genişletmek için tıkla... Direk sisteminize göre bir shader indirin. Sizin göz zevkinize göre shader seçimi yapmanız lazım. Sisteminiz nedir?
ustadicord dedi: Kullandığım texture packler sadece blokların görünümü değiştirecek ve shader olacak bu tarz packler arıyorum. Genişletmek için tıkla... Direk sisteminize göre bir shader indirin. Sizin göz zevkinize göre shader seçimi yapmanız lazım. Sisteminiz nedir?
ustadicord Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #5 lyrex.d dedi: Direk sisteminize göre bir shader indirin. Sizin göz zevkinize göre shader seçimi yapmanız lazım. Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemim pek iyi değil MX330 2 GB ekran kartı VE i5'in güçlü bir işlemcisi var RAM: 8 GB laptop burada texture packte önerir misiniz?
lyrex.d dedi: Direk sisteminize göre bir shader indirin. Sizin göz zevkinize göre shader seçimi yapmanız lazım. Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemim pek iyi değil MX330 2 GB ekran kartı VE i5'in güçlü bir işlemcisi var RAM: 8 GB laptop burada texture packte önerir misiniz?
lyrex.d Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 123 Çözümler 1 12 Şubat 2025 #6 ustadicord dedi: Sistemim pek iyi değil MX330 2 GB ekran kartı VE i5'in güçlü bir işlemcisi var RAM: 8 GB laptop burada texture packte önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu normal oynuyorum ama arkadaşım şunu kullanıyor bi bakabilirsiniz: Home
ustadicord dedi: Sistemim pek iyi değil MX330 2 GB ekran kartı VE i5'in güçlü bir işlemcisi var RAM: 8 GB laptop burada texture packte önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu normal oynuyorum ama arkadaşım şunu kullanıyor bi bakabilirsiniz: Home
ustadicord Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #7 lyrex.d dedi: Ben oyunu normal oynuyorum ama arkadaşım şunu kullanıyor bir bakabilirsiniz: Home Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bunu sunucularda kullanabilirim.
lyrex.d dedi: Ben oyunu normal oynuyorum ama arkadaşım şunu kullanıyor bir bakabilirsiniz: Home Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bunu sunucularda kullanabilirim.