SYG Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 40 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #1 Minecraft'ta başarımları açamıyorum. Yukarıda yazan "yeni tarifler açıldı" kısmı bende gözükmüyor. Hatta yok, onu nasıl etkin hale getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2020
Minecraft'ta başarımları açamıyorum. Yukarıda yazan "yeni tarifler açıldı" kısmı bende gözükmüyor. Hatta yok, onu nasıl etkin hale getirebilirim?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 14 Kasım 2020 #2 ESC kazanımlar.
Revivmeooi Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 14 Kasım 2020 #3 Hileleri aktif ederseniz böyle sorunlar olabiliyor. Hileleri kapatıp deneyebilir misiniz?
Elxoe Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 14 Kasım 2020 #4 Revivmeooi dedi: Hileleri aktif ederseniz böyle sorunlar olabiliyor. Hileleri kapatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Olayın hilelerle alakası yok hocam hilelerle hala başarım alıyorsunuz. Oyun korsan ise sorun olmuş olabilir.
Revivmeooi dedi: Hileleri aktif ederseniz böyle sorunlar olabiliyor. Hileleri kapatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Olayın hilelerle alakası yok hocam hilelerle hala başarım alıyorsunuz. Oyun korsan ise sorun olmuş olabilir.
Revivmeooi Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 14 Kasım 2020 #5 Elxoe dedi: Olayın hilelerle alakası yok hocam hilelerle hala başarım alıyorsunuz. Oyun korsan ise sorun olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Minecraft Windows 10 Edition sürümünde hileleri kapatmadığın sürece başarım kazanılmıyor mesela. Bu yüzden dedim.
Elxoe dedi: Olayın hilelerle alakası yok hocam hilelerle hala başarım alıyorsunuz. Oyun korsan ise sorun olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Minecraft Windows 10 Edition sürümünde hileleri kapatmadığın sürece başarım kazanılmıyor mesela. Bu yüzden dedim.
Elxoe Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 14 Kasım 2020 #6 Revivmeooi dedi: Minecraft Windows 10 Edition sürümünde hileleri kapatmadığın sürece başarım kazanılmıyor mesela. Bu yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşın Java kullandığını düşünerek söyledim Windows 10 Edition hakkında bir bilgim yok maalesef.
Revivmeooi dedi: Minecraft Windows 10 Edition sürümünde hileleri kapatmadığın sürece başarım kazanılmıyor mesela. Bu yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşın Java kullandığını düşünerek söyledim Windows 10 Edition hakkında bir bilgim yok maalesef.
SYG Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 40 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #7 Yok oyun korsan değil. Bayağı para ile Play Store'dan aldımve hileler kapalı. Elxoe dedi: Ben arkadaşın Java kullandığını düşünerek söyledim Windows 10 Edition hakkında bir bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Yok bayağı Play Store'dan para ile aldım ve hileler kapalı. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2021
Yok oyun korsan değil. Bayağı para ile Play Store'dan aldımve hileler kapalı. Elxoe dedi: Ben arkadaşın Java kullandığını düşünerek söyledim Windows 10 Edition hakkında bir bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Yok bayağı Play Store'dan para ile aldım ve hileler kapalı.
Elxoe Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 15 Kasım 2020 #8 SYG dedi: Yok oyun korsan değil. Baya para ile Play Store'dan aldımve hileler kapalı. Yok bayağı Play Store'dan para ile aldım ve hileler kapalı. Genişletmek için tıkla... Hocam koyduğunuz fotoğraf Minecraft Java'dan Minecraft Pocket Edition'ı (MCPE) oynamadığım için bir bilgim yok maalesef.
SYG dedi: Yok oyun korsan değil. Baya para ile Play Store'dan aldımve hileler kapalı. Yok bayağı Play Store'dan para ile aldım ve hileler kapalı. Genişletmek için tıkla... Hocam koyduğunuz fotoğraf Minecraft Java'dan Minecraft Pocket Edition'ı (MCPE) oynamadığım için bir bilgim yok maalesef.