Hesabını mojangdan microsofta geçirirsen, optifine.net e destek olup cape alabilirsin.Minecraft'ta ücretsiz herkeste görünen cape alınabilir mi?
Hesabını Mojang'dan Microsoft'a geçirirsen, optifine.net e destek olup cape alabilirsin.
Konu ilgimi çekti bende istiyordum. Microsoft zaten, ama optifine nasıl destek olunuyor?Hesabını mojangdan microsofta geçirirsen, optifine.net e destek olup cape alabilirsin.
Konu ilgimi çekti bende istiyordum. Microsoft zaten, ama OptiFine nasıl destek olunuyor?
Optifine.net de yukarda "Donate" yazan yere ismini yazıp bağış yaparsan pelerin olarak OF yazısı geliyor.Konu ilgimi çekti bende istiyordum. Microsoft zaten, ama optifine nasıl destek olunuyor?
Konu ilgimi çekti bende istiyordum. Microsoft zaten, ama OptiFine nasıl destek olunuyor?
Hatırladığım kadarıyla OptiFine sitesine gidip yukarıdan donate i seçip Minecraft adını yazınca ve 5 dolar atınca geliyordu cape.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.