Minecraft'ta bedrock alınırsa Java sürümü gelir mi?

Bir yerde görmüştüm Java gelmesi için Microsoft hesabınızın Mojang hesabına bağlı olması gerek diye. Doğru mu? Doğruysa nasıl bağlayabilirim?

Tam tersi Mojang hesabının Microsoft'a bağlı olması gerekli.

Bir yerde görmüştüm Java gelmesi için Microsoft hesabınızın Mojang hesabına bağlı olması gerek diye. Doğru mu? Doğruysa nasıl bağlayabilirim?

Hocam o bedrock gelmesi için bu arada bağlı olması değil Microsoft geçirmesi lazım her neyse 2020 ve öncesinde Minecraft oynamadıysanız bu sizi ilgilendirmiyor.

Son düzenleme:
Hocam o bedrock gelmesi için bu arada bağlı olması değil Microsoft geçirmesi lazım her neyse 2020 ve öncesinde Minecraft oynamadıysanız bu sizi ilgilendirmiyor.

Teşekkür ederim. Yani yapmam gereken tek şey bedrock alıp Java gelmesini beklemek.

Teşekkür ederim. Yani yapmam gereken tek şey bedrock alıp Java gelmesini beklemek.

Evet fakat ben bundle almanızı öneririm Microsoft ters köşe yapabilir fiyatını. Yatırım tavsiyesi değildir.

Hocam ben iPad için almıştım şimdi aynı Microsoft hesabı ile bedrock alsam sorun olmaz değil mi?

Evet fakat ben bundle almanızı öneririm Microsoft ters köşe yapabilir fiyatını. yatırım tavsiyesi değildir.

Kanka ya bana mala anlatır gibi anlatabilir misin bu olayı? 76₺'ye alırsam şimdi Java bedavadan gelmeyecek mi? Daha önceden bir Minecraft hesabım da olmadı, fiyat diyorsunuz aklım karıştı(bir tane oldu o da e postası değişmiyordu migrate olayından sonra kullanamadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…