3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 6 Haziran 2022 #41 Carcaiss dedi: Attığı link Xbox. Genişletmek için tıkla... Xbox zaten Microsoft'un şirketi. Oradan alırsanız da Store'da gözükür.
Carcaiss dedi: Attığı link Xbox. Genişletmek için tıkla... Xbox zaten Microsoft'un şirketi. Oradan alırsanız da Store'da gözükür.
Carcaiss Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #42 378352 dedi: Xbox zaten Microsoft'un şirketi. Oradan alırsanız da Store'da gözükür. Genişletmek için tıkla... Aldım gelmezse yandım ben vallaha çok fakirim ağlarım oturup.
378352 dedi: Xbox zaten Microsoft'un şirketi. Oradan alırsanız da Store'da gözükür. Genişletmek için tıkla... Aldım gelmezse yandım ben vallaha çok fakirim ağlarım oturup.
sugoma Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 761 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #43 378352 dedi: Xbox zaten Microsoft'un şirketi. Oradan alırsanız da Store'da gözükür. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft.net'ten alsam da olur değil mi?
378352 dedi: Xbox zaten Microsoft'un şirketi. Oradan alırsanız da Store'da gözükür. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft.net'ten alsam da olur değil mi?
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 621 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 6 Haziran 2022 #44 kankam microsoft storedan al
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 6 Haziran 2022 #45 sugoma dedi: Hocam Minecraft.net'ten alsam da olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Microsoft Store'dan alın.
sugoma dedi: Hocam Minecraft.net'ten alsam da olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Microsoft Store'dan alın.
sugoma Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 761 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #46 378352 dedi: Hayır, Microsoft Store'dan alın. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman attığınız linkten alıyorum. 378352 dedi: Hayır, Microsoft Store'dan alın. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız linke tıkladığımda Xbox Support beni bu sayfaya atıyor. Bunu nasıl düzelteceğim?
378352 dedi: Hayır, Microsoft Store'dan alın. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman attığınız linkten alıyorum. 378352 dedi: Hayır, Microsoft Store'dan alın. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız linke tıkladığımda Xbox Support beni bu sayfaya atıyor. Bunu nasıl düzelteceğim?
Carcaiss Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #47 sugoma dedi: Tamam o zaman attığınız linkten alıyorum. Hocam attığınız linke tıkladığımda Xbox Support beni bu sayfaya atıyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Kanka direkt gir Windows arama kısmından Microsoft Store, oradan al.
sugoma dedi: Tamam o zaman attığınız linkten alıyorum. Hocam attığınız linke tıkladığımda Xbox Support beni bu sayfaya atıyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Kanka direkt gir Windows arama kısmından Microsoft Store, oradan al.
sugoma Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 761 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #48 Carcaiss dedi: Kanka direkt gir Windows arama kısmından Microsoft Store, oradan al. Genişletmek için tıkla... Tamamdır aldım umarım işe yarar şuan indiriyor.
Carcaiss dedi: Kanka direkt gir Windows arama kısmından Microsoft Store, oradan al. Genişletmek için tıkla... Tamamdır aldım umarım işe yarar şuan indiriyor.
Carcaiss Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #49 sugoma dedi: Tamamdır aldım umarım işe yarar şu an indiriyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben ne olur ne olmaz diye oynamadım da alıp, 2 saat olayı molayı vardır iade edemeyiz Java gelmezse
sugoma dedi: Tamamdır aldım umarım işe yarar şu an indiriyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben ne olur ne olmaz diye oynamadım da alıp, 2 saat olayı molayı vardır iade edemeyiz Java gelmezse
sugoma Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 761 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #50 Carcaiss dedi: Vallahi ben ne olur ne olmaz diye oynamadım da alıp, 2 saat olayı molayı vardır iade edemeyiz Java gelmezse Genişletmek için tıkla... Ben Launcher doğrulama yapar diye indiriyorum.
Carcaiss dedi: Vallahi ben ne olur ne olmaz diye oynamadım da alıp, 2 saat olayı molayı vardır iade edemeyiz Java gelmezse Genişletmek için tıkla... Ben Launcher doğrulama yapar diye indiriyorum.