Carcaiss Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #51 sugoma dedi: Ben Launcher doğrulama yapar diye indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi pırt diye iniyor giriyor. Bir özel işi yok.
sugoma dedi: Ben Launcher doğrulama yapar diye indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi pırt diye iniyor giriyor. Bir özel işi yok.
sugoma Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 761 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #52 Carcaiss dedi: Vallahi pırt diye iniyor giriyor. Bir özel işi yok. Genişletmek için tıkla... Ben Launcher'e girerken Microsoft ile giriş yapa tıkladım ve şu an lütfen bekleyin ekranında kaldı.
Carcaiss dedi: Vallahi pırt diye iniyor giriyor. Bir özel işi yok. Genişletmek için tıkla... Ben Launcher'e girerken Microsoft ile giriş yapa tıkladım ve şu an lütfen bekleyin ekranında kaldı.
Carcaiss Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #53 sugoma dedi: Ben Launcher'e girerken Microsoft ile giriş yapa tıkladım ve şu an lütfen bekleyin ekranında kaldı. Genişletmek için tıkla... Bende sıkıntı olmadı kapat aç Launcher'ı dert etme.
sugoma dedi: Ben Launcher'e girerken Microsoft ile giriş yapa tıkladım ve şu an lütfen bekleyin ekranında kaldı. Genişletmek için tıkla... Bende sıkıntı olmadı kapat aç Launcher'ı dert etme.
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 621 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 6 Haziran 2022 #54 Carcaiss dedi: Bende sıkıntı olmadı kapat aç Launcher'ı dert etme. Genişletmek için tıkla... Dostum bu kadar korkuyorsan almasaydın ama gelecek zaten
Carcaiss dedi: Bende sıkıntı olmadı kapat aç Launcher'ı dert etme. Genişletmek için tıkla... Dostum bu kadar korkuyorsan almasaydın ama gelecek zaten
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 17 6 Haziran 2022 #55 Arkadaşlar ben hala tam olarak anlamadım. Şimdi Bedrock Edition'u alsam Java Edition verecek mi, ne zaman verecek? Pelerin olacak mı?
Arkadaşlar ben hala tam olarak anlamadım. Şimdi Bedrock Edition'u alsam Java Edition verecek mi, ne zaman verecek? Pelerin olacak mı?
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 621 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 6 Haziran 2022 #56 Evet verecek yarına kadar alman lazım galiba hemen vermeyecek
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 6 Haziran 2022 #57 Devolve dedi: Arkadaşlar ben hala tam olarak anlamadım. Şimdi Bedrock Edition'u alsam Java Edition verecek mi, ne zaman verecek? Pelerin olacak mı? Genişletmek için tıkla... Pelerin verilmeyecek evet gelecek fakat yarın ikisini daha ucuz alma ihtimali var.
Devolve dedi: Arkadaşlar ben hala tam olarak anlamadım. Şimdi Bedrock Edition'u alsam Java Edition verecek mi, ne zaman verecek? Pelerin olacak mı? Genişletmek için tıkla... Pelerin verilmeyecek evet gelecek fakat yarın ikisini daha ucuz alma ihtimali var.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 17 6 Haziran 2022 #58 BenVarımAmaVarım dedi: Evet verecek yarına kadar alman lazım galiba hemen vermeyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam alırsam kesin verecek değil mi? Bedrock Edition'a 76TL vermek istemiyorum.
BenVarımAmaVarım dedi: Evet verecek yarına kadar alman lazım galiba hemen vermeyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam alırsam kesin verecek değil mi? Bedrock Edition'a 76TL vermek istemiyorum.
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 621 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 6 Haziran 2022 #59 launcherdaki yazı BenVarımAmaVarım dedi: launcherdaki yazı Genişletmek için tıkla... doğruluyor verecek Devolve dedi: Hocam alırsam kesin verecek değil mi? Bedrock Edition'a 76TL vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_2.png 337 KB · Görüntüleme: 26 Screenshot_2.translated.jpg 72,9 KB · Görüntüleme: 26
launcherdaki yazı BenVarımAmaVarım dedi: launcherdaki yazı Genişletmek için tıkla... doğruluyor verecek Devolve dedi: Hocam alırsam kesin verecek değil mi? Bedrock Edition'a 76TL vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla...
sugoma Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 761 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #60 BenVarımAmaVarım dedi: Evet verecek yarına kadar alman lazım galiba hemen vermeyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam tamamdır aldım bir girmeyi denedim sıkıntısız giriyor teşekkürler yardımlarınız için. 509401 dedi: Pelerin verilmeyecek evet gelecek fakat yarın ikisini daha ucuz alma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Her şey için çok teşekkürler.
BenVarımAmaVarım dedi: Evet verecek yarına kadar alman lazım galiba hemen vermeyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam tamamdır aldım bir girmeyi denedim sıkıntısız giriyor teşekkürler yardımlarınız için. 509401 dedi: Pelerin verilmeyecek evet gelecek fakat yarın ikisini daha ucuz alma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Her şey için çok teşekkürler.