Minecraft'ta benim gibi deli olan var mı?

Bu oyunu hayatım boyunca bir kere oynadım ve tek kelime ile berbat insanlar bundan ne anlıyor ne zevk alıyor hala çözemedim.
Arkadaşın oynadığı PVP olayını bende sevmem ama Minecraft dünyanın en çok oynanan oyunu ve yanlış bir algı var sadece küçük yaştakiler oynuyor diye, Minecraft herkes oynuyor ve oynayabilir, düşünsenize bir oyun var ve hayal edebileceklerinizin ve gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok istediğin her şeyi yapabilirsin, yapıdan tut 64Mb'lık bir depolama alanına kadar her şeyi yapabilirsiniz sevilmesinin sebebide bu zaten, bu yüzden bu kadar ikonik.

Küçük yaşlarda devrelere hiç aklım ermezdi. O zamanlar tek bildiğim PvP ve Faction serverlardı. Lapisde 2 hafta oynayıp ormana çıkmaya korkardım en sonunda başka servera geçerdim. Kimi arkadaşlarım Metin 2 ile büyümüşler fakat ben Minecraft ile büyüdüğüme hiç pişman değilim.

Bu oyunu hayatım boyunca bir kere oynadım ve tek kelime ile berbat insanlar bundan ne anlıyor ne zevk alıyor hala çözemedim.
Ben oyunu yaklaşık 2 sene önce kadar bıraktım. Toplamda 1-2 sene kadar oynadım fakat gerçekten zevkli, hayal gücüne dayanıyor daha çok. Oynayanlar çocuksu olarak görülüyor saçma bir şekilde ama her yaşıttan oynayan var bu oyunu. Halada bazı videolarını izlerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı