AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 5 Mart 2021 #1 Herkese merhabalar, bugün Minecraft'ta mesa biyormuna gitmek istedim Chat'e /locatebiome Minecraft: Badlands_plateau yazdım fotoğrafta gördüğünüz gibi hata verdi. Yani haritada mesa yok mu? Yardım eder misiniz? Teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2021
Herkese merhabalar, bugün Minecraft'ta mesa biyormuna gitmek istedim Chat'e /locatebiome Minecraft: Badlands_plateau yazdım fotoğrafta gördüğünüz gibi hata verdi. Yani haritada mesa yok mu? Yardım eder misiniz? Teşekkürler...
Karperion Kilopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #11 Aynı seed ile açtığınız dünyaya belki yapılarınızı sorunsuz şekilde world edit aracı ile taşıyabilirsiniz, başka ihtimal gelmiyor aklıma. Rehber video 1.16.5 World Edit Jar 1.16.5 Forge Artı 0 Eksi
Aynı seed ile açtığınız dünyaya belki yapılarınızı sorunsuz şekilde world edit aracı ile taşıyabilirsiniz, başka ihtimal gelmiyor aklıma. Rehber video 1.16.5 World Edit Jar 1.16.5 Forge
KS KS AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 5 Mart 2021 #12 Karperion dedi: Aynı seed ile açtığınız dünyaya belki yapılarınızı sorunsuz şekilde world edit aracı ile taşıyabilirsiniz, başka ihtimal gelmiyor aklıma. Rehber video 1.16.5 World Edit Jar 1.16.5 Forge Genişletmek için tıkla... Yarın deneyeceğim olursa çözüm olarak işaretlerim. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Karperion dedi: Aynı seed ile açtığınız dünyaya belki yapılarınızı sorunsuz şekilde world edit aracı ile taşıyabilirsiniz, başka ihtimal gelmiyor aklıma. Rehber video 1.16.5 World Edit Jar 1.16.5 Forge Genişletmek için tıkla... Yarın deneyeceğim olursa çözüm olarak işaretlerim. Teşekkürler.
Melih Elmas Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 143 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #13 Dünyanızı tek biyom olarak açmışsınız bende de aynı durum var Artı 0 Eksi