S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #1 Baktığın bloğun sol üst köşede isminin gözükmesi hangi mod, adı nedir?
Sekar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Kahramanmaraş 11 Ocak 2022 #2 Just Enough İtems JEI yada Roughly Enough Items REI. İkisinden birini kullanabilirsin. Bide daha az yaygın kullanılan The One Probe modu da var. Artı 0 Eksi
Just Enough İtems JEI yada Roughly Enough Items REI. İkisinden birini kullanabilirsin. Bide daha az yaygın kullanılan The One Probe modu da var.
KS KS S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #3 Sekar dedi: Just Enough İtems JEI ya da Roughly Enough Items REI. İkisinden birini kullanabilirsin. Bir de daha az yaygın kullanılan The One Probe modu da var. Genişletmek için tıkla... O mod bende var zaten benim dediğim bir bloğa bakarken ya da kazarken ekranda bloğun ismini göstermesi. Artı 0 Eksi
Sekar dedi: Just Enough İtems JEI ya da Roughly Enough Items REI. İkisinden birini kullanabilirsin. Bir de daha az yaygın kullanılan The One Probe modu da var. Genişletmek için tıkla... O mod bende var zaten benim dediğim bir bloğa bakarken ya da kazarken ekranda bloğun ismini göstermesi.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.410 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Ankara🥀 11 Ocak 2022 #4 Modun adı = waila neı'in bir eklentisi. Artı 0 Eksi
Sekar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Kahramanmaraş 11 Ocak 2022 #5 Silinen üye dedi: O mod bende var zaten benim dediğim bir bloğa bakarken ya da kazarken ekranda bloğun ismini göstermesi. Genişletmek için tıkla... The One Probe, WAILA, HWYLA. Bunlardan istediğini kullanabilirsin o zaman Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: O mod bende var zaten benim dediğim bir bloğa bakarken ya da kazarken ekranda bloğun ismini göstermesi. Genişletmek için tıkla... The One Probe, WAILA, HWYLA. Bunlardan istediğini kullanabilirsin o zaman
KS KS S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #6 Sağ olun yüklüyorum. Artı 0 Eksi