Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2022 #1 Oyunda bloklar bozuk gözüküyor. Dönüştürücü kullanıyorum. Kare monitör (1280*1024) Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2022
Nas7 Attopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #2 Texture pack deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.546 Çözümler 15 12 Ocak 2022 #3 Bu sorun bende de vardı. Nasıl çözdüm hatırlamıyorum ama aklıma gelirse söylerim. Java sürümünüz güncel mi? Ekran kartınız nedir? Artı 0 Eksi
Bu sorun bende de vardı. Nasıl çözdüm hatırlamıyorum ama aklıma gelirse söylerim. Java sürümünüz güncel mi? Ekran kartınız nedir?
T3th99 Femtopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #4 Çözüm için şu yolu deneyiniz : 1- Bilgisayarım kısmına %appdata% yaz. 2- Minecraft sürümüne uygun default texture packi indir. 3- mcpacther , textures dosyasını sürükle. 4- Dosyaları değiştire tıkla. 5- İyi oyunlar Artı 0 Eksi
Çözüm için şu yolu deneyiniz : 1- Bilgisayarım kısmına %appdata% yaz. 2- Minecraft sürümüne uygun default texture packi indir. 3- mcpacther , textures dosyasını sürükle. 4- Dosyaları değiştire tıkla. 5- İyi oyunlar
Dursun Efe Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 180 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #5 Default pack indir veya Survival için güzel bir pack indir istersen verebilirim. Ekran kartı sürücün güncel mi? Java sürümün güncelmi. Artı 0 Eksi
Default pack indir veya Survival için güzel bir pack indir istersen verebilirim. Ekran kartı sürücün güncel mi? Java sürümün güncelmi.
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.546 Çözümler 15 12 Ocak 2022 #6 Texture pack gerekmiyor arkadaşlar. Bu sorunun sebebi başka. Arkadaş geri dönüş yaparsa yardımcı olmaya çalışacağım. Artı 0 Eksi
Texture pack gerekmiyor arkadaşlar. Bu sorunun sebebi başka. Arkadaş geri dönüş yaparsa yardımcı olmaya çalışacağım.
KS KS Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2022 #7 IDaRKLoRD dedi: Bu sorun bende de vardı. Nasıl çözdüm hatırlamıyorum ama aklıma gelirse söylerim. Java sürümünüz güncel mi? Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Java güncel .Ekran kartım 1050 ti Texture ile alakası yok sanırım. Artı 0 Eksi
IDaRKLoRD dedi: Bu sorun bende de vardı. Nasıl çözdüm hatırlamıyorum ama aklıma gelirse söylerim. Java sürümünüz güncel mi? Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Java güncel .Ekran kartım 1050 ti Texture ile alakası yok sanırım.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 12 Ocak 2022 #8 Oyun orijinal mi? Korsan oyunlarda bazen bu tip sorunlar olabiliyor. Artı 0 Eksi
Nas7 Attopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #9 ANON1M dedi: Oyun orijinal mi? Korsan oyunlarda bazen bu tip sorunlar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Türklerin çoğunluğu bu oyunu korsan olarak oynuyor. Artı 0 Eksi
ANON1M dedi: Oyun orijinal mi? Korsan oyunlarda bazen bu tip sorunlar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Türklerin çoğunluğu bu oyunu korsan olarak oynuyor.
KS KS Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2022 #10 ANON1M dedi: Oyun orijinal mi? Korsan oyunlarda bazen bu tip sorunlar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Launcher'den oynuyorum hocam. Maalesef orijinalini oynayamıyorum. Sorunun çözünürlükten kaynaklandığını düşünüyorum Artı 0 Eksi
ANON1M dedi: Oyun orijinal mi? Korsan oyunlarda bazen bu tip sorunlar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Launcher'den oynuyorum hocam. Maalesef orijinalini oynayamıyorum. Sorunun çözünürlükten kaynaklandığını düşünüyorum