Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2022 #1 Oyunda bloklar bozuk gözüküyor. Dönüştürücü kullanıyorum. Kare monitör (1280*1024) Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2022
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.546 Çözümler 15 13 Ocak 2022 #11 Hocam iki yöntem var. Ben 1. yöntemi öneririm. 1. Yöntem NVIDIA denetim masasını açın. Soldaki menüden "3D Ayarları" altındaki "Görüntü ayarlarını önayarla yap" seçeneğine tıklayın. "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneğini işaretleyin. Muhtemelen sorununuz çözülecek. 2. Yöntem NVIDIA denetim masasını açın. Soldaki menüden "3D Ayarları" altındaki "Görüntü ayarlarını önayarla yap" seçeneğine tıklayın. "Gelişmiş 3D görüntü ayarlarını kullan" seçeneğini işaretleyin. Soldaki menüden "3D Ayarların Yönetilmesi" seçeneğine tıklayın. "Program Ayarları" sekmesine tıklayın. "Özelleştirilecek programı seçin" kısmından Minecraft'ı seçin. Listede yoksa ekleyin. Buradan "kenar yumuşatma" ayarlarını değiştirerek deneyin. Artı 0 Eksi
Hocam iki yöntem var. Ben 1. yöntemi öneririm. 1. Yöntem NVIDIA denetim masasını açın. Soldaki menüden "3D Ayarları" altındaki "Görüntü ayarlarını önayarla yap" seçeneğine tıklayın. "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneğini işaretleyin. Muhtemelen sorununuz çözülecek. 2. Yöntem NVIDIA denetim masasını açın. Soldaki menüden "3D Ayarları" altındaki "Görüntü ayarlarını önayarla yap" seçeneğine tıklayın. "Gelişmiş 3D görüntü ayarlarını kullan" seçeneğini işaretleyin. Soldaki menüden "3D Ayarların Yönetilmesi" seçeneğine tıklayın. "Program Ayarları" sekmesine tıklayın. "Özelleştirilecek programı seçin" kısmından Minecraft'ı seçin. Listede yoksa ekleyin. Buradan "kenar yumuşatma" ayarlarını değiştirerek deneyin.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 13 Ocak 2022 #12 Lykoss dedi: Launcher'den oynuyorum hocam. Maalesef orijinalini oynayamıyorum. Sorunun çözünürlükten kaynaklandığını düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Ondan da kaynaklanıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Lykoss dedi: Launcher'den oynuyorum hocam. Maalesef orijinalini oynayamıyorum. Sorunun çözünürlükten kaynaklandığını düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Ondan da kaynaklanıyor olabilir.